Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2014

πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός (20.8) για την νέα αγωνιστική περίοδο του Α.Ο. Θήρας

Το πρωινό της Τρίτης 20 Αυγούστου στην έδρα των προπονήσεών του, στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού της ομάδας από τον Μητροπολίτη Θήρας.

Στην ομιλία του κατά την διάρκεια της τελετής ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κ. Σκοπελίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι,

Σε ότι αφορά την ομάδα μας οφείλω να πω ότι η σπουδαία, εντυπωσιακή και θεαματική της πορεία την χρονιά 2013 – 2014 και η επιτυχία της να βρεθεί στην Α1 Εθνική κατηγορία, παρά την σύντομη παρουσία της στα «παρκέ», είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων όσων την υποστήριξαν από οποιοδήποτε πόστο, τους οποίους και εκ μέρους του νέου Δ.Σ. ευχαριστώ.

Ως πρόεδρος του Δ.Σ. του «Α.Ο. Θήρας» θα ήθελα να ενημερώσω της αθλήτριες του Συλλόγου και την ομάδα που τις υποστηρίζει και περιβάλει, ότι ως Δ.Σ. θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ανάγκη τους, καλύπτοντας τις απαιτήσεις που θα υπάρξουν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ θα ήθελα παράλληλα να ζητήσω την κατανόησή τους για την όποια αδυναμία ενδεχομένως έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, λόγο της ιδιαιτερότητας του νησιού και των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των περισσοτέρων Σαντορινιών αυτή την εποχή λόγο του τουρισμού.

Δεσμευόμαστε ότι ως Δ.Σ. θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ανάγκη της ομάδας καλύπτοντας τις απαιτήσεις της, και ζητούμε την κατανόησή σας για ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε.

Εύχομαι η συνεργασία τους με τον «Α.Ο. Θήρας» και η ένταξή τους στην «οικογένειά του» να αποτελέσουν μια σπουδαία προσωπική και αθλητική εμπειρία, αποδεικνύοντας και στο κομμάτι του αθλητισμού την φιλόξενη διάθεση του νησιού μας.

Ως πρόεδρος του Δ.Σ. θα ήθελα να ευχηθώ στις αθλήτριες, την προπονήτρια και σε όλη την ομάδα του «Α.Ο. Θήρας», καλή αθλητική σεζόν, καλή δύναμη, καλή υγεία και καλούς αγώνες, και να ευχαριστήσω όλους όσους από οποιοδήποτε πόστο και με όποιο τρόπο μπορούν, υποστηρίζουν την ομάδα. 

Νωρίτερα και σύμφωνα με ανάρτηση του www.thirasport.gr ,

Οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας υποβλήθηκαν σε εργομετρικές και άλλες εξετάσεις ενώ οι προπονήσεις που θα είναι καθημερινές θα ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο και το παρών έδωσαν όλες οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και φίλοι της ομάδας.

Από αύριο οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας ''αφήνονται'' στα έμπειρα χέρια της Ελένης Μεμετζή με το πρόγραμμα να ''γράφει'' σίγουρα πολλά χιλιόμετρα τις πρώτες μέρες της σκληρής προετοιμασίας.