Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

“Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” - η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων και η παρουσίαση μέρους του προγράμματος ( 3.5, 19.30)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Η κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο ήταν για όλους στη "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" το στάδιο που θα ταυτοποιούσε τα πρόσωπα με τους στόχους. Τώρα πλέον είναι το σχήμα που αναλαμβάνει την ευθύνη απέναντι στις Αρχές της παράταξης για την υλοποίηση της Ενωτικής προοπτικής με την εφαρμογή της Συμμετοχικής διοίκησης στην Υπηρεσία στον πολίτη.

Πριν η πορεία των μελών ξεκινήσει προς όλες τις κατευθύνσεις με στόχο την ενημέρωση στο πρόγραμμα, ο συνδυασμός πραγματοποιεί την πρώτη συνάντηση όλων των υποψήφιων σε εκδήλωση που θα γίνει στις 19.30 στο θόλο του Οινοποιείου Μπουτάρη το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.

Με το σύνθημα "Γνωρίζουμε και θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε" να πάμε μπροστά τον Τόπο μας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γιώργος Α. Χάλαρης, θα αναπτύξει τις έξι βασικές ενότητες και θα στοχοθετήσει τα σημεία του προγράμματος. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι στη συνέχεια θα αναλύσουν λεπτομερώς το πρόγραμμα με τους πρωτοστάτες των Ομάδων Δουλειάς που είχαν επιφορτιστεί με την κατάρτιση του.