Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

"Νησιωτική Ανατροπή", επίσκεψη στη Σύρο 26, 27 και 28 Απριλίου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μπενέτος Σπύρου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, επισκέφθηκε την Ερμούπολη της Σύρου στις 26, 27 και 28 Απριλίου συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Άννα Μαυρουδή.
Την Κυριακή 27 Απριλίου κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Σύρου το ψηφοδέλτιο της Νησιωτικής Ανατροπής, σηματοδοτώντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα με τελικό στόχο τη νίκη και την ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Στα πλαίσια της παραμονής του στο νησί, παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό μαζί με τον νυν Ευρωβουλευτή και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη Νησιωτική Ανατροπή, Νίκο Χρυσόγελο. Επίσης, είχε συναντήσεις εργασίας με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Σύρου Γρηγόρη Μισκεδάκη, Αναστασία Προκοπίου, Αντώνη Συρίγο.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Γρηγόρης Μισκεδάκης, Δικηγόρος
“Αποφάσισα να συμμετάσχω στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Νησιωτικής Ανατροπής γιατί στις συνθήκες που βιώνουμε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οφείλει να είναι πρωτοπόρος προκειμένου να μπορέσουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα να διαδραματίσουν τον ρόλο που τους αξίζει. Είμαστε η μόνη συνεπής δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει όσα υπόσχεται.”

Αναστασία Προκοπίου, Δ/ντρια Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»
“Αποφάσισα να στηρίξω τη "Νησιωτική Ανατροπή'' με την υποψηφιότητά μου, πιστεύοντας ότι μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός πλαισίου αξιοπρέπειας και δημοκρατίας στον τόπο με σεβασμό και προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ας είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για μια συνολική ανατροπή!”

Αντώνης Συρίγος, δικηγόρος, Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου

“Μόνοι μας δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Χρειαζόμαστε μελετημένα, προσεκτικά, αποφασιστικά και επίμονα βήματα για την ανατροπή του παλιού και τη γέννηση του νέου. Μια πολιτική βασισμένη στη συνεργασία και στον διάλογο που επιτρέπει την σύνθεση χωρίς ούτε να διαιρεί την κοινωνία ούτε να συνθλίβει την αντίθετη άποψη.  Μια πολιτική φρέσκια όπως ο αέρας της θάλασσάς μας, του Αιγαίου. Μια πολιτική συνεννόησης και επικοινωνίας, απάντηση στην απομόνωση των νησιών μας από τις λαθεμένες πολιτικές.”