Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

«Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» - σκληρή κριτική Α. Ρούσσου

Σύμφωνα με το κείμενο,

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο τέως Δήμαρχος Θήρας κ. Άγγελος Ρούσσος στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του με τον Π. Μυτιληναίο, στον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό "Σαντορίνη tv", δίνοντας απαντήσεις σε όλα όσα έρπουν ως εικασίες και βάλλουν κατά του ιδίου και του έργου που επιτελέστηκε με συναίνεση και παρότρυνση ανθρώπων οι οποίοι σήμερα τον αντιστρατεύονται. Με την ευθύτητα που τον διακρίνει, όπως ακριβώς είναι συνηθισμένος να μιλά ο κ. Α. Ρούσσος, ξεκαθάρισε όλα όσα λέγονται για την υποψηφιότητα του, δηλώνοντας ευθαρσώς τους λόγους που τον οδηγούν εκ νέου στη λαϊκή ετυμηγορία.

Διευκρίνισε ότι θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό ψηφοδέλτιο των Φηρών, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί παλιότερα, καταγγέλλοντας την μεθοδευμένη υποβάθμιση ολόκληρης της περιοχής. Οι μεγάλες αντιθέσεις που δημιουργούνται τα τελευταία χρόνια και οι πειραματισμοί στα "έργα και ημέρες"  της νυν Δημοτικής Αρχής μαρτυρούν την συμπαιγνία σε βάρος των οικονομικών πυλώνων του νησιού. Συσσωρεύοντας προβλήματα στο κέντρο του νησιού και αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν τοπικά, μια προς μια τις περιοχές παραδίδεται το μέλλον της Σαντορίνης στις συγκεντρωτικές πεποιθήσεις μερίδας του νησιού, χωρίς να εξετάζεται αντικειμενικά η φέρουσα ικανότητα, είτε από πλευράς υπαρχουσών υποδομών, είτε στον σχεδιασμό νέων.

Στην καταγγελτική τοποθέτηση του ο Α. Ρούσσος τόνισε την ανισότητα που δημιουργούν οι θέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής τόσο για τα Φηρά συγκριτικά με την Οία, καθώς και τη στάση του Δημάρχου μπροστά σε ζητήματα που αφορούν την πλειοψηφία των κατοίκων φωτογραφίζοντας την υστεροβουλία του ιδίου στα μεγάλα έργα.

Τέλος ο τέως Δήμαρχος Θήρας με τον γνωστό σκωπτικό χαρακτήρα του επισήμανε όλες τις ατυχείς παρεμβάσεις των τελευταίων τρεισήμισι ετών, ακόμα και σε αυτές που είχαν ολοκληρωμένες μελέτες και σκόνταψαν στην μεμψιμοιρία της πολιτικής του κ. Ζώρζου και των συνεργατών του.


Την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=-qxHpkUxIls&fb_action_ids=10203588220936097&fb_action_types=yt-fb-app%3Aupload_ne