Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

στην Α1 ο Α.Ο. Θήρας !

Με μια σπουδαία νίκη με σκόρ 0-3 στο παιχνίδι του με την ομάδα του Ιωνικού στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας ο Α.Ο. Θήρας κατάφερε να κατακτήσει τον στόχο του και να περάσει στην στην Α1 Εθνική κατηγορία στο βόλει γυναικών.

Η επιτυχία της ομάδας με έδρα την Σαντορίνη είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του αθλητισμού του νησιού, ενώ η νίκη της ομάδας γιορτάστηκε με ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς από πλευράς παικτών, μελών και φιλάθλων της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Την ομάδα στον νικητήριο αγώνα της παρακολούθησαν από κοντά περισσότεροι από 600 φίλοι της από την Σαντορίνη, ενώ αντίστοιχος αριθμός φιλάθλων παρακολούθησε το παιχνίδι από το video wall του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.

Η όλη φετινή δυνατή και θεαματική πορεία του Α.Ο. Θήρας άλλωστε, είχε προϊδεάσει τους πάντες για την πολύ σημαντική αυτή διάκριση και επιτυχία.

Με το τέλος του αγώνα δεκάδες ήταν τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου των Κυκλάδων αλλά και της Ελλάδας για την σημαντική επιτυχία του Α.Ο. Θήρας να κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία του και να συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία με τις καλύτερες ομάδες του αθλήματος.

Με το τέλος του αγώνα δεκάδες ήταν άλλωστε και τα συγχαρητήρια και ευχετήρια μηνύματα μεταξύ φίλων, υποστηρικτών και οπαδών της ομάδας.

Σε τοπικό επίπεδο και σε ότι αφορά τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στην επιτυχία του Α.Ο. Θήρας αναφέρθηκαν οι εξής :

Σύμφωνα με το μήνυμα του δήμαρχου της Σαντορίνης,
Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία! Ο αθλητισμός στην Σαντορίνη για πρώτη φορά φτάνει στην κορυφαία κατηγορία! Είμαστε περήφανοι!
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις αθλήτριες, την προπονήτρια και την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας αλλά και στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου της Σαντορίνης στο γήπεδο σήμερα αλλά και όλη την χρονιά δίπλα στην ομάδα μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού Σαντορίνη Ενωτική Πορεία
Η ιστορία δικαίωσε την Σαντορίνη με πρωταγωνιστή τον Α.Ο. Θήρας.
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, για την μεγαλύτερη επιτυχία της Σαντορίνης στην αθλητική της πορεία. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Θήρας διέγραψε μια μεγαλειώδη πορεία με τη δημιουργία του, συνενώνοντας όλες τις τοπικές αθλητικές δυνάμεις που έδειχναν από το 2009 και 2010 ότι διαθέτουν την πυγμή και την νοοτροπία να φτάσουν στην κορυφή.
Η επιτυχία αυτή δεν είναι συμπτωματική, είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικό στο σύνολο του, από τους οραματιστές - δημιουργούς της ομάδας και των αγωνιστικών διαθέσεων των αθλητριών. Μπορεί η Σαντορίνη να περηφανεύεται για το κατόρθωμα της ως η έδρα που φιλοξένησε και πίστεψε στο άθλημα, στηρίζοντας από την αρχή το βόλεϊ με τις πρώτες επαφές με την Ομοσπονδία το 2010 φιλοξενώντας τον πρώτο μεγάλο τελικό ανδρών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στις Κυκλάδες, σκίρτημα στις καρδιές των νέων όπου τέθηκαν οι βάσεις για το σημερινό αποτέλεσμα.
Δυο συστατικά ενώθηκαν και θριάμβευσαν με αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Η ιστορία της μεγάλης αγάπης των φιλάθλων στο Κλειστό Γυμναστήριο για το βόλεϊ, ακόμα και με την υλοποίηση του σχολείου διαιτητών βόλεϊ και το επαγγελματικό αγωνιστικό προφίλ των νέων αθλητριών που στηρίχθηκαν στις δυνάμεις ενός πετυχημένου προπονητικού team.
Τα συγχαρητήρια, τέλος ανήκουν σε όλους όσους σήκωσαν ψηλά το άθλημα, ιδιαίτερα όμως στις πρωταγωνίστριες στο filet.
Καλή επιτυχία στην ομάδα στην Α1 κατηγορία από όλους εμάς στην "Ενωτική Πορεία".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού «Σαντορίνη – Θηρασιά ενότητα αλλαγή»
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας Α.Ο. Θήρας, που έφερε τον αθλητισμό της Σαντορίνης στη πρώτη Εθνική κατηγορία.
Η αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας μας,
Η εμπειρία της προπονήτριας μας,
Το πείσμα και η τέλεια οργάνωση του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου,
Η αγάπη και η παρουσία όλων των Σαντορινιών φιλάθλων και
Η στήριξη των χορηγών της ομάδας μας,
έφεραν την Σαντορίνη στη μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία όλων των εποχών.
Ας πανηγυρίσουμε και ας προετοιμαστούμε και πάλι όλοι μαζί και είναι βέβαιο ότι η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει νέες μεγάλες επιτυχίες στηνΑ1.       
Ο επικεφαλής  Αντώνης Σ. Σιγάλας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του περιφερειακού συνδυασμού “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”,
Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για τη νίκη και την άνοδο του στην Α1 γυναικών από τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” ο οποίος είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα.
Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών Α.Ο ΘΗΡΑΣ κέρδισε τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τελικό αποτέλεσμα 0-3 στα σετ.
Η μεγάλη αυτή νίκη της Σαντορινιάς ομάδας σηματοδότησε και την απευθείας άνοδο της στην Α1 γυναικών!
Η Σαντορίνη κέρδισε και τη μάχη της εξέδρας καθότι πανηγύρισε την ανυπέρβλητη νίκη της ομάδας της με 500 περίπου Θηραιούς!
 Ανάμεσα στους οπαδούς - από τον περιφερειακό συνδυασμό Νοτίου Αιγαίου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”  βρέθηκαν ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος και οι υποψήφιες Περιφερειακές Σύμβουλοι Ενότητας Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου  και  Θεώνη Λειβαδάρου.