Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

«ενωτική πορεία» - με όλες μας τις δυνάμεις για την 45η αιμοδοσία Σαντορίνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

"Γνωρίζεις οτι Χαριζεις Ζωη"
Όλα τα μέλη και φίλοι του συνδυασμού "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" καλούνται να συμμετάσχουν στην φετινή 45η Αιμοδοσία που διοργανώνει η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγια Σοφία". Ο συνδυασμός με την ευκαιρία της επικοινωνίας που μπορεί και αναπτύσσει αυτή την περίοδο με πολλούς συμπατριώτες μας, παρακινεί όλους και όλες να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης δηλώνοντας παρουσία και σε αυτή την Αιμοδοσία. Καθ' όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας από 26 Απριλίου μέχρι και 4 Μαΐου στο διαδικτυακό τόπο του συνδυασμού www.santorinienotikiporia.gr και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί θα ενημερώνει για τις ώρες και τα σημεία που βρίσκεται το κλιμάκιο.
"Το σύνθημα της φετινής παρουσίας του κλιμακίου είναι το "Γνωρίζεις ότι χαρίζεις ζωή" με την αιμοδοσία και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους στην υπερμεγέθη ανθρώπινη προσφορά της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης", δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού 'Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" κ. Γ. Α. Χάλαρης για την φετινή 45η Αιμοδοσία. 

Διημερίδα υποστήριξης ζωής BLS
Τέλος σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Θήρας πραγματοποιήθηκε διημερίδα ενημερωτικής παρουσίασης των Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών και αρχών Βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS) την Τετάρτη 23/4 και Πέμπτη 24/4.
Εισηγητές της διημερίδας θα είναι οι διασώστες κ.κ. Γεώργιος Παλαιολόγος και Στέφανος Αναστασιάδης οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) και οι οποίοι μαζί με άλλους δύο διασώστες βρίσκονται στη Σαντορίνη, για τις ημέρες του Πάσχα, προς ενίσχυση του ΕΚΑΒ.
Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολυχώρου ΥΦΕΝ την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα από 18:00 έως 20:00.
Η συμμετοχή – παρακολούθηση ήταν ελεύθερη.