Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

τα αποτελέσματα των αγώνων των κυριότερων αθλητικών ομάδων της Σαντορίνης

Δύο νίκες και μία ισοπαλία ήταν τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 14 και 15.12 για τις κυριότερες ομάδες της Σαντορίνης που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα εκτός νησιού, και εκτός των τοπικών διοργανώσεων.

Συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Σαντορίνης ο Α.Ο. Θήρας, όπως έχουμε και στο παρελθόν αναφέρει, παρά το .. νεαρό της ηλικίας του και την περιορισμένη του εμπειρία στην συμμετοχή σε αγώνες της Α2 (φέτος είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχει)  κατάφερε να κερδίσει μια ακόμη νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του, στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης.
Ο Α.Ο. Θήρας κατάφερε να επικρατήσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι και να βρίσκεται σήμερα στην τρίτη θέση του ομίλου του στην Α2 κατηγορία.
Στο ποδόσφαιρο ο Πανθηραικός κατάφερε να κερδίσει με .. 7-0 την ομάδα Αστέρας Τραγαίας και να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του, ενώ η Θύελλα Καμαρίου ισοφάρισε στον αγώνα της με την Αναγέννηση της Νάξου με σκορ 1 -1.