Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

στην Σαντορίνη το “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας 2014”

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημέρωσε τα μέλη της ότι το διάστημα 12-18 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη το “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας 2014” με την συμμετοχή περισσοτέρων από 500 αθλητών από όλο τον κόσμο, από 40 χώρες, κυρίως χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Το “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας 2014” θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Αθλητικής Ανάπτυξης Θήρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.



Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης την Τετάρτη 18.12 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας κ. Θωκταρίδη, του Δημάρχου Θήρας κ. Ζώρζου και του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Κατζέλη.

Οι μέχρι σήμερα διοργανώσεις των παγκόσμιων πρωταθλημάτων πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας αποτέλεσαν πολύ σημαντικές εκδηλώσεις στους τόπους και πόλεις στους οποίους έγιναν, ενώ έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας από Μ.Μ.Ε. του χώρου του αθλητισμού και όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας η οποία και διοργανώνει την εκδήλωση, ενημέρωσε τα μέλη της σχετικά με την δυνατότητά τους να συνεργαστούν μαζί της στο κομμάτι της φιλοξενίας των αθλητών και της των επισκεπτών της διοργάνωσης.