Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

συνάντηση εργασίας της Π.Ν.Α. και της WWF Ελλάδος με θέμα: «Δυνατότητες, περιορισμοί και προοπτικές για την ορθολογική διαχείριση των υγρότοπων των Κυκλάδων» (5.11.2013)

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς σας προσκαλούν στη συνάντηση εργασίας σχετικά με τους υγρότοπους των νησιών των Κυκλάδων με θέμα: «Δυνατότητες, περιορισμοί και προοπτικές για την ορθολογική διαχείριση των υγρότοπων των Κυκλάδων»

Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοέμβρη και ώρες 9:00-13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη (Απόλλωνος και Λαδοπούλου).

Βασικός εισηγητής θα είναι ο κ. Καλούστ Παραγκαμιάν, επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος του WWF Ελλάς «Προστασία των Νησιωτικών Υγρότοπων της Ελλάδας» ο οποίος θα παρουσιάσει αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις υποβάθμισης που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του Δικτύου για τους Νησιωτικούς Υγρότοπους στις Κυκλάδες. Στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα τοποθετήσεων όλων των συμμετεχόντων που θα αφορούν τους περιορισμούς και τις δυνατότητες για την επιτυχή προστασία των υγρότοπων των νησιών.

Υπάρχει δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με τα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Τήνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. 22810.98802-3 (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου) και 22810.82346 (Επιμελητήριο Κυκλάδων).

Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Γεώργιος Ν. Μακρυωνίτης