Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

γρήγορο, ατακαδόρικο (αβανταδορικο!) και δυνατό το show (26.5.) του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Casablanca soul

Κα-τα-πλη-κτι-κή ηταν η μία και μοναδική για την Σαντορίνη χθεσινοβραδινή  (26.5) παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Casablanca soul, στα Φηρά.

Εμπειρος πια, μιας και υπηρετει «δυνατα και δυναμικα» το ειδος του, το stand up comedy, χρονια τωρα, παρουσιασε στο κοινο του νησιου το show του που με επιτυχια ανεβηκε τον χειμωνα που μας περασε στο «Γυαλινο Μουσικο Θεατρο» στην Αθηνα, κι εκει με επιτυχια και με το πολύ καλό feedback του κοινου.

Το «γεματο», γρηγορο, εξυπνο και δυνατο δίωρο show, ειχε επιπλεον πολλές ολοκαίνουργιες ατάκες (αλλωστε η επικαιροτητα τρεχει και αν μη τι άλλο εμπνέει… απεριοριστα τους comedians αυτην την εποχη! ) σε σχεση με το “βασικο” χειμωνιατικο, ενώ δεν ελλειψαν και οι αρκετές... τοπικού χαρακτήρα ατάκες μιας κι είναι απο χρόνια φίλος και .. fan (or .. fun) του νησιού.

Εμεις παντως ελπιζουμε να τον βλεπουμε συχνα στα μερη μας, ειτε για διακοπες ειτε για show.

Σε κάθε περιπτωση και γενικως, συνισταται ανεπιφυλακτα και .. μετ επιτασεως (firmly, actively, strongly, urge, markedly, highly,! ) μιας και -κατά την γνωμη μου-  είναι ενας από τους καλυτερους και πιο ωριμους επαγγελματίες στο stand up comedy,  αυτήν την εποχή στην Ελλαδα. Οπωτε, περιμενουμε και του ευχόμαστε για το μελλον .. the best! Τα καλυτερα.

Επόμενο event του Casablanca είναι το live του συγκροτήματος Imam Baildi στις 22 Ιουνίου. Be there!