Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

νέες συνεργασίες για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της,

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ενημερώνει τα μέλη, τους εκπροσώπους του Τύπου καθώς και τους φίλους της, της οτι αποδέχεται την πρόταση της εταιρίας «Panadvert» και του κ. Γιαννάτου και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους να παρέχουν υπηρεσίες προβολής τηυς Σαντορίνης μέσα απο το Facebook καθώς και άλλα Social Media (εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης), αφιλοκερδώς προς την Ένωσή μας.

Η νέα σελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας στο facebook βρίσκεται εδω : https://www.facebook.com/santorinihoteliers
Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας σας να γίνετε φίλοι της και μέλη της κοινότητάς της, να συμμετέχετε στις on line δραστηριότητές της, αλλά και να την προβάλλετε κι εσείς με τον δικό σας τρόπο.

  
Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση προς τα μέλη της την αποδοχή εκ μέρους του δικηγόρου Αθηνών, κυρίου Ιωάννη Ε. Ρηγάκου, της πρόσκλησης που του απηύθυνε το Διοικητικό μας Συμβούλιο για την παροχή των νομικών του υπηρεσιών προς την Ένωσή μας.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η υποστήριξη της Διοίκησης της Ενώσεως σε θεσμικά ζητήματα, η παροχή γνωμοδοτήσεων σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ένωση και τα μέλη της, η παρουσίαση νομικών θεματικών ενοτήτων του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεών μας, μέσω ημερίδων και ομιλιών που θα διοργανώνει η Ένωσή μας με την συμμετοχή του, η εκπροσώπηση της Ενώσεώς μας σε θεσμικά όργανα τουρισμού, όπου η παρουσία νομικού κρίνεται απαραίτητη κλπ.