Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

το πρόγραμμα «Κυκλάδες – κοινωνική συμμαχία» στον δήμο Θήρας

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας, σας ενημερώνει ότι η Α.Σ. «ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ως φορέας υλοποίησης της Πράξης: «Κοινωνική καινοτομία ένταξης ευπαθών ομάδων στο Νομό Κυκλάδων»,  η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013,
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ  τους/τις ενδιαφερόμενους που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.

Λήξη υποβολής αιτήσεων : Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μέσω της υλοποίησης της Πράξης επιδιώκεται η κατάρτιση και εν συνεχεία η προώθηση στην απασχόληση 100 ανέργων προερχομένων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών, Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας – απειλούμενα από φτώχεια, Αρχηγοί Μονογονεϊκών οικογενειών, Άτομα με ψυχική αναπηρία.

Από τους 100 ωφελούμενους: 50 ωφελούμενοι θα προσληφθούν σε επιχειρήσεις
20 άτομα θα υπογράψουν σύμβαση απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα, 30 άτομα θα ξεκινήσουν ατομική ή/ και συλλογική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Συντονιστή Εταίρου της Α.Σ. «ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» : www. klimaka.org.gr είτε να έρθουν σε επικοινωνία με την κα Μανωλά Ελένη, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 π.μ. – 13:30 μ.μ. στο τηλέφωνο 22850- 26982, καθώς και στο e-mail cyclades.coalition@gmail.com 

Το έντυπο αίτησης επισυνάπτεται αλλά επίσης διατίθεται και στον Δήμο Θήρας – Κτίριο Τεχνικών Υπηρεσιών (Υπεύθυνη κα Γιαννούση Θεοδώρα, τηλέφωνο επικοινωνίας 22863060162).