Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

τις ζημιές που υπέστει απο τις πρόσφατες κακοκαιρίες προσπαθεί να αποκαταστήσει το Καμάρι....

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις καταστημάτων που βρίσκονται στην παραλία του Καμαρίου απο την έντονη κακοκαιρία και θαλασσοταραχή των προηγουμένων ημερών, και συγκεκριμένα της 21ης Μαρτίου.
Αρκετές και χαρακτηριστικές φωτογραφίες της κατάστασης και των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, μπορείτε να δείτε στην -πάντοτε καλά ενημερωμένη- σελίδα giannisargyros.blogspot.gr και συγκεκριμένα στην διεύθυνση :

Ενω στην ίδια σελίδα μπορείτε να δείτε ενα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον βίντεο, και χαρακτηριστικό θα λέγαμε των καταστάσεων που σχετικά συχνά αντιμετωπίζουν οι νησιώτες επιβάτες ή επισκέπτες των νησιών καθώς επίσης και τα πληρώματα των πλοίων, στην προσπάθειά τους να «δέσουν» ασφαλώς τα σκάφη στο ομολογουμένως «δύσκολο» λιμάνι του Αθηνιού που πλήττεται απο αρκετούς καιρούς, αλλά κυρίως τους βόρειους και τους δυτικούς.
Το συγκεκριμένο βίντεο (πρόκειται για .. καταστάσεις που λίγο εως πολύ οι περισσότεροι νησιώτες έχουν ζήσει..) αφορά την πρόσδεση πλοίου της Blue Star στον Αθηνιό, στις 15.3.2013.