Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

σε δημοπρασία ο χώρος του ελαιώνα στο Εμπορείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Εκτίθενται σε επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική  δημοπρασία η εκμίσθωση του παρακάτω δημοτικού  ακινήτου:
Δημοτικό αγροτεμάχιο εκτάσεως 6.000 τ.μ με διακόσια (201) ελαιόδεντρα  στη περιοχή  του βιολογικού της Δημοτικής Κοινότητας Εμπορείου, με τιμή εκκίνησης  200,00 € ετησίως .

Ο χώρος θα  χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά  ως αγροτεμάχιο καλλιέργειας ελαιόδεντρων. Διαφοροποίηση της χρήσης του αγροτεμαχίου  απαγορεύεται.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 8  Απριλίου  2013  ημέρα Δευτέρα  και από ώρα 10.30 – 11.00 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Εμπορείου Θήρας.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή Διενέργειας δημοπρασίας ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακ/θηκών και Δανείων ή  εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού διακοσίων ευρώ (200,00 €), και τα λοιπά δικαιολογητικά που αναφέρονται στην διακήρυξη.  

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης  έχουν καθοριστεί με την υπ’  αριθμό 5/2013 απόφαση της Οικον. Επιτροπής και  βρίσκονται στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Εμπορείου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .