Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

τα λεφτά του πίσω....

«Τα λεφτά του πίσω» ζητά ο Δήμος της Σαντορίνης απο 3 νομικά πρόσωπα, με πρόσφατες αποφάσεις της οικονομικής του επιτροπής. 
Συγκεκριμένα, ζητά πίσω τις εργοδοτικές εισφορές που είχαν γίνει απο πλευράς του για την μέχρι πρόσφατα μισθοδοσία του πρώην Αντιδήμαρχου κ. Βαρβαρήγου οποίος ασφαλιζόταν και απο τον τραπεζικό οργανισμό στον οποίο συνεχίζει να εργάζεται, στον οποίο και απευθύνεται το αίτημα των ασφαλιστικών επιστροφών...
Ο Δήμος της Σαντορίνης παράλληλα "ζητάει τα λεφτά του πίσω" και απο την ΔΟΥ Θήρας, μιας και το γνωστό και ως «χαράτσι» ή Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. στα ακίνητα που νοικιάζει ο Δήμος, μπορεί μεν να το είχαν πληρώσει οι ενοικιαστές τους (προφανώς δεν ήταν ..ξεκάθαρο οτι ανήκουν σε ΟΤΑ ;..) και να είχαν «ισοφαρίσει» τα νοίκια με το εν λόγο τέλος, πλήν όμως οι ΟΤΑ έχουν απαλλαγή απο την καταβολή του....(δίκαιο; μάλλον οχι, αλλά ετσιισχύει...)
Ενώ, τέλος,  ο Δήμος της Θήρας αποφάσισε να προσφύγει και κατα του ΙΚΑ και συγκεκριμένα κατα πράξης επιβολής πρόσθετης επιβάρυνσης (ΠΕΠΕΕ) και πρόσθετου τέλους (ΠΕΠΤ).
Συμπερασματικά, ο Δήμος Θήρας είναι απο αυτούς που ζητάνε πίσω.....