Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2012

προγράμματα εκπαίδευσης από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τους επιχειρηματίες-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της παραγωγής / μεταποίησης / εμπορίας / διακίνησης τροφίμων, για τον προγραμματισμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Τα σεμινάρια αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων, αλλά και όποιος άλλος ενδιαφέρεται ή σχεδιάζει να απασχοληθεί σε επιχείρηση που διαχειρίζεται τρόφιμα κατ’ οιονδήποτε τρόπο.  
Για την ανακοίνωση των νέων εκπαιδευτικών κύκλων, που θα προγραμματισθούν για όλα τα νησιά (όπου υπάρξει ενδιαφέρον), αναμένεται η έκδοση της νέας Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις και θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πάρουν περισσότερες πληροφορίες ή/και να συμπληρώσουν την Αίτηση Ενδιαφέροντος (μη δεσμευτική) στη δικτυακή «πύλη» του Επιμελητηρίου Κυκλάδων
www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=23207    ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης (22810 82346 εσωτ. 105 & 125) και με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Μήλο.