Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων συναντήσεις στην Σύρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Την 31η Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε ολοήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη, στη Σύρο.
Ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ κ. Ν. Μηταράκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου και στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στα 18 βασικά σημεία που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Ν. Μηταράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι σε περίπτωση καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, η χώρα μας δεν θα μπορεί να καλύψει το πρωτογενές της έλλειμμα και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ για να πληρώσει τα έξοδά της εκτυπώνοντας δραχμές.  Δυστυχώς, όσοι έχουν επενδύσει στην έξοδο από το ευρώ, το λεγόμενο «λόμπυ της δραχμής», έχουν όφελος να σπρώξουν την Ελλάδα προς αυτή τη κατεύθυνση για να αποκομίσουν κέρδη.  Για όλους τους υπόλοιπους, η έξοδος από το ευρώ θα είναι καταστροφική.
Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές  κ. Γιώργος Βακόνδιος, κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και η κα Κατερίνα Μονογυιού, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Χαλκιάς και ο περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης.