Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

Δήμος Θήρας - ανακοίνωση μειοδοτικής δημοπρασίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Εκτίθεται σε μειοδοτική δημοπρασία  με σφραγισμένες προσφορές η μίσθωση από το Δήμο ακινήτου,  που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας.

Η δημοπρασία θα είναι μειοδοτική, με σφραγισμένες προσφορές και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Θήρας  ενώπιον της αρμόδια  επιτροπής, σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από το Δήμαρχο με αποστολή προσκλήσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας.
Το υπό μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων Φηρών Θήρας και κοντά στο Δημαρχείο (σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των 200  μέτρων),  να είναι εύκολο στην πρόσβαση με όχημα  και να είναι εμβαδού επιφανείας τουλάχιστον 80,00 τ.μ.
 Η διάρκεια της μίσθωσης είναι για έξη (6) έτη και το ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των οκτακοσίων  (800,00)  €.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό, να υποβάλλουν στο Δήμο μέσα σε προθεσμία  δέκα (10) ημερών από σήμερα, έγγραφες προσφορές ενδιαφέροντος.