Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Οίας .. on camera για τα αμπέλια του τόπου μας!

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Οίας με την βοήθεια και υποστήριξη των δασκάλων τους δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο και καλομονταρισμένο οκτάλεπτο βίντεο στο οποίο προβάλλουν τον τόπο μας, την Σαντορίνη, τον αμπελώνα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, καθώς και ειδικότερα την Οία, μιας και στα πολύχρωμα στενά της (με θέα όμως την καλντέρα!) γυρίστηκε το όμορφο αυτό βιντεάκι!

Στο βίντεο οι μαθητές και οι μαθήτριες του δημοτικού σχολείου της Οίας εμφανίζονται να μιλούν για τον αμπελώνα της Σαντορίνης αναφέροντας την ιστορία του, το παρόν του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το βίντεο, από οτι μπορούμε να δούμε, είναι το αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς και μελέτης που έχει προηγηθεί από πλευράς των μαθητών του σχολείου, με θέμα τον αμπελώνα της Σαντορίνης.

Σε ότι αφορά τα .. χαρακτηριστικά του βίντεο, τις θετικότερες εντυπώσεις μας δημιουργεί η επιλογή των τραγουδιών που “ντύνουν” τις εικόνες καθώς και η άνεση των μαθητών με τον φακό!

Η δικιά ιδέα; Να δουν όσοι περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες γίνεται το βίντεο, καθώς και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι του νησιού, μιας και είναι πανέμορφο και πολύ καλή δουλειά!