Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

κατάστημα MobiakCare - προσφορά στην ένωση πολυτέκνων

Για μια σημαντική πρωτοβουλία της επιχείρησης ειδών ιατρικού εξοπλισμού - αναλώσιμων και ειδών Home Care «MobiakCare» που βρίσκεται στο νέο Εμπορικό Κέντρο Καρτεράδου, μας ενημέρωσε η υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Ξαγοράρη.

Η MobiakCare και η κ. Πόπη Ξαγοράρη δείχνοντας πάντοτε μεγάλο ενδιαφέρον όσον αναφορά την ανθρώπινη συνεισφορά σε όσους το έχουν ανάγκη και θέλοντας να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των Πολυτέκνων, προσφέρει στην Ένωση Πολυτέκνων Θήρας, δωρεάν 40 (σαράντα) χειμερινά ζεύγη υποδημάτων.
Η MobiakCare Σαντορίνης στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του καταστήματος Ιατρικών και Ορθοπεδικών ειδών από τις αρχές του 2010, έχει πραγματοποιήσει τις εξής δωρεές κοινωνικού χαρακτήρα προς τους:
I.W.O.S. Σύλλογος Γυναικών – Χορηγία και αρθρογράφηση ιατρικής θεματολογίας στη μηνιαία έκδοση του «Santorini Times»
Πανθηραϊκός – Δωρεά τσάντας φαρμακείου με πλήρη υλικό Πρώτων Βοηθειών
Πνευμονολογικό 3μέρο (Ιούνιος 2010) – Σε συνεννόηση με το νοσοκομείο Χανίων και το Σύλλογο Στήριξης του Κ.Υ. Θήρας εξετάσθηκαν δωρεάν από ειδικό πνευμονολόγο και διατέθηκε ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για εξετάσεις αναπνευστικών παθήσεων ενώ για πρώτη φορά στην Σαντορίνη διενεργήθηκε μελέτη εργαστηρίου ύπνου.
ΔΑΟΣ – Συμβολή στον εξοπλισμό του ιατρείου του ΔΑΟΣ
Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» - Δωρεά ενός μεταφερόμενου λουτήρα για τις ανάγκες κατακεκλιμένων συνανθρώπων μας.
Κέντρο Υγείας Θήρας – Δωρεά ενός τροχήλατου υδραργυρικού Πιεσόμετρου
Θύελλα Καμαρίου – Υλικό Πρώτων Βοηθειών
Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης – Συμβολή στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011
Καθώς επίσης και σε λοιπούς συλλόγους Θήρας.
Η MOBIAKCARE υπόσχεται, όπως έχει μέχρι σήμερα αποδείξει, ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.