Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

Χ. Κόκκινος - παρεμβάσεις στα ΜΜΕ

Σειρά Παρεμβάσεων – Συνεντεύξεων, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, πραγματοποίησε και πραγματοποιεί σε κεντρικά Μ.Μ.Ε. ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος για την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν:

Τη λειτουργία του Ναυπηγείου «Νεωρίου» Σύρου καθώς και τα προβλήματα στον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού "kontrachannel."για το ζήτημα της λειτουργίας του Ναυπηγείου του Νεωρίου της Σύρου και της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη στήριξη των πεντακοσίων (500) εργαζομένων στη μοναδική «βαριά» βιομηχανική μονάδα του Νοτίου Αιγαίου.
Στην ημερήσια εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ανέδειξε τα προβλήματα της Εκπαίδευσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα ιδιαίτερα ζητήματα Παιδείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου.
Στο 100ο τεύχος του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» αναφέρθηκε στα προβλήματα της Παιδείας.Ενώ την Κυριακή 18/09/2011 φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤΗΛΕΑΣΤΥ».