Κυριακή, Ιουλίου 03, 2011

ανακοίνωση δήμου Σαντορίνης για εύρεση ακινήτου

Ο Δήμος Θήρας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε μειοδοτική δημοπρασία με σφραγισμένες προσφορές η μίσθωση από το Δήμο ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης του Νηπιαγωγείου Μεσαριάς.
Η δημοπρασία θα γίνει στον Δήμο Θήρας ενώπιον αρμόδια επιτροπής, σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από το Δήμαρχο με αποστολή προσκλήσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας.
Το υπό μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής κοινότητας Μεσαριάς, να είναι εύκολα προσβάσιμο σε αυτοκίνητο, να διαθέτει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, και να έχει εμβαδό επιφανείας στεγασμένου χώρου για νηπιαγωγείο τουλάχιστον 150 τ.μ και προαύλιο χώρο τουλάχιστον 500 τμ. Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να διαθέτει χώρους κατάλληλους για τη στέγαση των νηπίων. Οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό μπορούν να υποβάλλουν στο Δήμο μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από σήμερα (1.7.2011) έγγραφες προσφορές.