Κυριακή, Μαρτίου 13, 2011

την άλλη Κυριακή (20.3) στην Σελήνη

Η ιδέα παλιά, που βρίσκει το κατάλληλο κλίμα για να πραγματοποιηθεί, ο χώρος αποτελεί διαχρονική αξία και οι διοργανωτές αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Αυτό είναι το "πλαίσιο" στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 20.3 η "βεντέμα 2010", η πρώτη -απ'όσο γνωρίζω- παρουσίαση όλων των κρασιών της περσινής Σαντορινιάς βεντέμας, στον ίδιο χώρο. Εμείς, ελπίζουμε στην καλύτερη δυνατή ανταπόκριση του κοινού, στην δημιουργία των ενθαρρυντικότερων εντυπώσεων καθώς και στην καθιέρωση σε ετήσια βάση της πρωτοβουλίας.

Η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα, πλήν όμως για για λόγους καλύτερης προετοιμασίας και εξασφάλισης ευρύτερης συμμετοχής, μετατέθηκε για την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου, απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Πρόκειται για την έκθεση "Βεντέμα 2010" όπου θα παρουσιαστούν και θα διατεθούν σε δοκιμή όλα τα Σαντορινιά κρασιά, απο όλα τα οινοποιεία του νησιού της βεντέμας (τρύγου) του 2010.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κάτω χώρο του εστιατορίου "Σελήνη" στον Πύργο της Σαντορίνης και διοργανώνεται απο την διεύθυνση του εστιατορίου Σελήνη, τον κ. Γιώργο Χατζηγιαννάκη με την συνεργασία της "Ηλιότοπος" και του κ. Κώστα Κωσταντινίδη.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλα τα οινοποιεία του νησιού παρουσιάζοντας τις τελευταίες τους εμφιαλώσεις και όχι μόνο, προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται ενω η είσοδος είναι ελεύθερη.
Με το τέλος της παρουσίασης των κρασιών, στις 18.00, στον επάνω χώρο του εστιατορίου "Σελήνη" θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με θέμα "Σαντορίνη, Γαστρονομικός Προορισμός".

Για πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε kk@heliotopos.net  Tel. +30 2286023670