Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2011

Πιτούλες και γιορτές! - προσκλήσεις


Μάλιστα, ειδικά φέτος μετά και τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές ανακατατάξεις, και την εκλογή νέων προσώπων ως εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης (των κατοίκων δηλαδή..) οι γιορτές αυτές θα έχουν χαρακτήρα γνωριμίας. Τόσο των νεοεκλεγέντων με τις .. τυπικές διαδικασίες, όσο και του κόσμου με τα πρόσωπα που καλούνται να υπηρετήσουν τον θεσμό.

Έτσι λοιπόν, βάζοντας τις προσκλήσεις σε ημερολογιακή σειρά, έχουμε (και λέμε!)

Σήμερα Πέμπτη 20.1.2011 στις 18.30 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Δημοτική Κοινότητα Καμαριού στην αίθουσα που βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Στην γιορτή μας καλεί η νεοεκλεγείσα πρόεδρος κ. Πελέκη και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.

Αύριο Παρασκευή 21.1.2011 στις 12.30 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το Γυμνάσιο του Εμπορείου. Στην γιορτή έχουν κληθεί ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας αντιδήμαρχος καθώς εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των γραφείων Εκπαίδευσης του νησιού.
Επίσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου του Εμπορείου κ. Κατσίπη μας ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων, ενώ έθεσε στην διάθεσή μας ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου της Σαντορίνης, τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κυρίους Αργυρό και Ζώρζο, για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα του Συλλόγου που κοινοποιήθηκαν στον Δήμο στις 17.1.2011 και συζητήθηκαν την επομένη κιόλας ημέρα. Τα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων αφορούν τις αποκαταστάσεις των ζημιών και φθορών στο κτήριο του σχολείου καθώς και την ηλεκτροδότηση του κυλικείου.

Ως προς το γεγονός της άμεσης ανταπόκρισης από πλευράς Δήμου, ομολογουμένως, θα πρέπει να ήταν μεγάλη και ευχάριστη η έκπληξη του Συλλόγου μιας και τα μέχρι στιγμής δεδομένα ήθελαν τα αιτήματα να «ωριμάζουν» προτού συζητηθούν…

Το Σάββατο 22.2.2011 στις 17.00 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δημοτική Κοινότητα της Μεσαριάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαριάς "ο Άγιος Δημήτριος", στο «Πατηνιώτειο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Δημητρίου Μεσαριάς».
Στην γιορτή μας καλεί η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της κοινότητας κ. Μαρκέλα Συρίγου και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Καμπουράκης.

Το Σάββατο 22.2.2011 στις 21.00 το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Σαντορίνης μας προσκαλεί στην χοροεσπερίδα του που θα γίνει στο κοσμικό κέντρο "Αηδόνι".

Την Κυριακή 23.1.2011 στις 16.00 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο ενώ θα ακολουθήσει η καθιερωμένη και απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος για να τιμήσει τους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων, Λυκείων, ΤΕΕ , ΙΕΚ καθώς και όσους εισήχθησαν σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και είναι παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Την Κυριακή 23.1.2011 στις 11:30 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Κοινότητα Πύργου Θήρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εστία Πύργου» . Η γιορτή θα γίνει στο κτήριο της Εστίας του Πύργου.

Την Κυριακή 23.1.2011 στις 10:30 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Κοινότητα Μεγαλοχωρίου στα γραφεία της Κοινότητας. Στην γιορτή μας καλεί η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της κοινότητας κ. Μαρκέλα Πιτσικάλη και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.


Την Κυριακή 30 του Γενάρη στις 16.00 θα κόψει την πίτα του το Τοπικό διαμέρισμα του Βόθωνα και ο Σύλλογος της Παναγίας της Σέργενας, στο δημοτικό σχολείο του Βόθωνα. Την ανακοίνωση υπογράφουν η πρόεδρος του Τ.Δ. του Βόθωνα Θεοδοσία Δανέζη και ο πρόεδρος του Συλλόγου της παναγιάς Σέργενας Παναγιώτης Αναπλιώτης.