Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Τα νέα μας

Αυριο Τρίτη 25 Μαΐου 17: 30 στο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ φιλοξενεί την κορυφαία αθλήτρια του tae kwon do Αρετή Αθανασοπούλου.

Η Αρετή είναι :
Μέλος τις Εθνικής ομάδας από το 1994 – 2004, το 1994 κατέλαβε την τρίτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το 1995 την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο, το 1997 την τρίτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο, το 2000 την τρίτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο, ενω είναι Ολυμπιονίκης στο Σίδνευ το 2000 και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς το 2004 στην Αθήνα. Επίσης, είναι Πρωταθλήτρια ενόπλων δυνάμεων το 2002 και εχει κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το 2003. Παράλληλα είναι εκπαιδεύτρια στα σώματα ασφαλείας και προπονήτρια 7 Dan.

Η Αρετή Αθανασοπούλου προσκεκλημένη του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης, θα κάνει αυριο Τρίτη 25.5 κοινή προπόνηση με την προπονήτρια του Πανιωνίου Τσουκνίδου Μαρία σε μια συνάντηση που υπόσχεται υψηλό θέαμα στους φανς του.



Ανελκύθηκαν και είναι ... υγιεί!
Την περασμένη εβδομάδα ανελκύθηκαν απο τον δύτη Βαλάντη Καραμολέγκο τα στρείδια που έχει ποντίσει το ΕΛΚΕΘΕ σε περιοχές γύρω απο το ναυάγιο του Sea Diamond. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέτασή τους δείχνει οτι η «υγεία» τους δεν έχει επιβαρυνθεί απο το ναυάγιο. (μπορεί και να είναι ανθεκτικοί οργανισμοί τα στρείδια, σαν τις κατσαρίδες που θα επιβιώσουν ακόμη και σε πυρινικό πόλεμο...) στην διαδικασία συνέβαλε η Ένωση Λεμβούχων Θήρας, παραχωρόντας σκάφος της.





-Θέλω να δω τον Πάγκαλο! Θέλω να δω τον Πάγκαλο!
-Ησύχασε παιδί μου θα τον δείς ... κανόνισε γι αυτό η Επιτροπή

Η Συντονιστική Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Sea Diamond, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, στις 11 π.μ.στην Παλιά Βουλή των Ελλήνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Οι προκλήσεις για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής και της απώλειας της Βιοποικιλότητας και η ελληνική απάντηση”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
Θεόδωρος Πάγκαλος – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Σταύρος Δήμας – πρώην Επίτροπος Περιβάλλοντος
Μαργαρίτα Καραβασίλη – Γενική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υ.Π.Ε.Κ.Α
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής,
Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και καθοριστική για να κατανοήσουν οι υπεύθυνοι την αναγκαιότητα της άμεσης Ανέλκυσης και Απομάκρυνσης του ναυαγίου του Sea Diamond, καθώς και τη σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας. Καλούμε όλους τους Σαντορινιούς και τους φίλους της Σαντορίνης στις 5 Ιουνίου στην παλιά βουλή για να διαμαρτυρηθούμε για την τριετή αδιαφορία της πολιτείας και την άρνηση των υπευθύνων να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα που άλλοι μας δημιούργησαν.

Ενω, σύμφωνα  με (αν)επίσημη ενημέρωση η φημολογία οτι μετά την εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή θα πραγματοποιηθεί πορεία στον Άγνωστο Στρατιώτη και ακόμη πιο μετά χοροεσπερίδα στο On the Rocks στην Βάρκιζα, αποτελούν συκοφαντίες και προβοκάτσια....


Την ολοκλήρωση του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο κ. Νίκος Ζώρζος.
Όταν έρθει η ώρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα οπώτε θα γίνουν και οι απαραίτητες στατιστικές. Τόσοι νέοι, τόσοι μεγαλύτεροι, τόσοι απο τον Βουρβούλο, τόσοι απο το Ακρωτήρι, τόσοι επιχειρηματίες, τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι κ.ο.κ.
Σύμφωνα με πληροφορίες κι επειδή δεν έχουν διαρευσει ακόμη ονόματα, δεν είναι και λίγα τα στοιχήματα που παίζονται σχετικά με το ποιοί είναι μέσα και ποιοί εκτός...


Την καθοδό του στις Δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Έπαρχος Θήρας.
Άφατη συγκίνηση προκλήθηκε απο την ανακοίνωση στο Θηραικό κοινό που διψάει για νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την υποψηφιότητα.
συμπληρωματικό βίντεο Νο2

Αλλοι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα υποψηφιότητες.
Μετα τις πανελλήνιες.



Το περασμένο Σάββατο 22.5 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα της γιορτής των Κωνσταντίνου και Ελένης στην εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου που βρίσκεται στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου Λιγνού. Την φετινή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι προσκεκλημένοι της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου η οποία διοργάνωσε ημερίδα στην Οία και την Θηρασσιά με θέμα τον «Καλλικράτη».



Όπου να ναι τελειώνουν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού σχολείου του Εμπορείου. Οι εργασίες έγιναν απο τον Δήμο Θήρας, παρόλ’ αυτά έγιναν καλά όπως λένε αυτοί που ξέρουν και τις έχουν δεί.


Μετά τον νέο τηλεφωνικό αριθμό το Κέντρο Υγείας άλλαξε και ΔΣ!
Πρόεδρος ορίστηκε η παιδοχειρουργός Κατερίνα Μανουσάκη και αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του Διασωστικού Συλλόγου Θήρας Χρυσόστομος Δεναξάς.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.