Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου θα γίνει το επόμενο to «Live στον Κήπο» στις 10 το βράδυ.
Αναφερόμαστε στις performance του Κωνσταντίνου Πελεκάνου και της μουσικής του ομάδας στο «Καφέ Κήπος», κάτω από την κεντρική πλατεία των Φηρών.


Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης καλεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 18.00 στον χώρο του Επαρχείου, τα μέλη του Συλλόγου τους φίλους και τους γονείς των αθλητών σε Γενική Συνέλευση.


Φάρσα αποδείχθηκε τελικά -κι ευτυχώς- το τηλεφώνημα για … έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική τράπεζα του νησιού…
(κάποιος θα χρώσταγε κι είπε να πάρει από μόνος του παράταση….)


Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η καθιερωμένη (25η) έκθεση τουρισμού «Φιλοξένεια 2009» που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης απο τις 29 Οκτωβρίου.


Το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Θήρας με ανακοινώσεις του μας ενημερώνει για τις ώρες χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου, οι οποίες θα ισχύσουν εως ότου μπεί το διαχωριστικό του γηπέδου ώστε την ίδια ώρα να γίνετε χρήση του Γυμναστηρίου από περισσότερες ομάδες.
Σχετικά με το πρόγραμμα που οριστικοποιήθηκε και εκδόθηκε μας ενημερώνουν ότι σε περίπτωση αλλαγών θα υπάρχει ενημέρωση 2 ημέρες νωρίτερα ενώ τα Σαββατοκύριακα το πρόγραμμα θα τροποποιείται ανάλογα με τα επίσημα παιχνίδια των ομοσπονδιών καθώς και του τοπικού τουρνουά.

Χαρακτηριστικό του προγράμματος ότι τις πρωινές ώρες και μέχρι τις 14.30 η χρήση του χώρου από αθλητές είναι ελεύθερη.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του χώρου.