Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

Απόψε!
για το γεγονός συνέταξε και μας έστειλε ανακοίνωση (και πολύ καλογραμμένη μάλιστα!) η ΔΕΠΟΤΑΘ.

την εξής,


Για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου 2009, η Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάι σε συνεργασία με τη Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. και το Αθλητικό Κέντρο Θήρας, θα διοργανώσει το Κύπελλο Ελλάδος Μουιτάι 2009 στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας, στις 8.00μ.μ..

Οι φίλοι των πολεμικών τεχνών που βρίσκονται στο νησί αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα άθλημα που δικαίως κατέχει τον τίτλο του «βασιλιά του ρινγκ».

Το μουιτάι είναι μια ταϊλανδέζικη πολεμική τέχνη, όπου στον αγώνα χρησιμοποιούνται όλα τα μέλη του σώματος σαν όπλα, δηλαδή οι αθλητές εκτελούν γροθιές, κλωτσιές, χτυπήματα με τους αγκώνες και τα γόνατα, τραβήγματα και ανατροπές.
Η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. σε μία προσπάθειά της να στηρίξει την διάδοση του αθλήματος είχε διοργανώσει και το περσινό καλοκαίρι σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάι και τον Σαντορινιό πρόεδρό της Δρόσο Μιχάλη, επίδειξη μουιτάι στο γήπεδο Καμαρίου, η οποία είχε στεφθεί με πλήρη επιτυχία.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Μιχάλης Δρόσος έχει επιλέξει να παρουσιάσει όλο το μεγαλείο του αθλήματος πάνω στο ρινγκ, καθώς εκεί θα συναντηθούν δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές σε έναν επίλεκτο αγώνα διαφήμιση του αθλήματος.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες είναι υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, με αθλητικό ήθος και ευγενή άμιλλα και το σίγουρο είναι ότι το κοινό θα παρακολουθήσει ένα απόλυτα δυναμικό πρόγραμμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δρόσος Μιχάλης, από το Μεγαλοχώρι Σαντορίνης ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες 32 χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές πολεμικών τεχνών διεθνώς. Δίκαια του ανήκει ο τίτλος «Ο προπονητής των Πρωταθλητών» καθώς οι μαθητές του έχουν σηκώσει ψηλά την Ελληνική σημαία σε αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουιτάι, καθώς και ο κ. Δρόσος προσωπικά θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Δαρζέντα για την στήριξη του στην προώθηση του αθλήματος του μουιτάι και τον κ. Καντζέλη Αντώνη, υπεύθυνο του Κλειστού Γυμναστηρίου Θήρας.

Σας περιμένουμε στους αγώνες. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε :www.drososmuaythai.gr - atlasmuaythai@gmail.com
Τηλ. 22860-23021
Κιν. 69 79 37 57 27