Κυριακή, Ιουνίου 14, 2009


Νοστιμιές !!
Ο Τοματοπολτός Σαντορίνης Τριπλής Συμπύκνωσης SANTO βραβεύτηκε από το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ


Πριν λίγες μέρες, την Δευτέρα 1η Ιουνίου2009, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη απονομή των Βραβείων Ποιότητας 2009 του περιοδικού Γαστρονόμος στο Βυζαντινό Μουσείο στην Αθήνα.
Ο Τοματοπολτός Τριπλής Συμπύκνωσης SANTO, το νέο καινοτομικό προϊόν Σαντορινιάς τομάτας που κυκλοφόρησε το 2008 για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, κέρδισε την καρδιά των καταναλωτών και της κριτικής επιτροπής και απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ του Γαστρονόμου.

Το περιοδικό τίμησε την Ένωση Συν/σμών Θηραϊ`ών Προϊόντων που με μεράκι και φαντασία αλλά κυρίως με ήθος και εντιμότητα συμβάλλει με τον τρόπο της στην διαμόρφωση του διατροφικού μας πολιτισμού.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Σαντορίνης κος. Καφούρος παρέλαβε το βραβείο και τόνισε την δέσμευση της Ένωσης στην ανάδειξη των ποιοτικών αυθεντικών τοπικών προϊόντων και στην υποστήριξη όλων των αγροτών του νησιού.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ο τοματοπολτός Τριπλής Συμπύκνωσης νέας εσοδείας, και σας υποσχόμαστε ότι αν δοκιμάσετε την απίθανη γεύση του, δεν θα συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο !