Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

"Μαθήματα Ψηφιακής Φωτογραφίας" διοργανώνει το διάστημα 9- 16 Ιουνίου στην Σαντορίνη το Earth's Beauty, αποκαλώντας το νησί ως «Το κόσμημα της Μεσογείου»

Το Earth's Beauty είναι ένας τρόπος για τον καθένα να ανακαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο από νέα και συναρπαστικά μέρη, να βιώσει τις ιδιότητες του φωτός από πρώτο χέρι και φυσικά να δημιουργήσει απίστευτες αναμνήσεις, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή, κ. Δημήτρη Βασιλείου.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεών τους στην τέχνη της φωτογραφίας, οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με τον εκπαιδευτή, κ. Δημήτρη Βασιλείου,
θα διαπιστώσουν ότι η Σαντορίνη έχει κάτι να προσφέρει σε καθέναν.
Είναι απλά υπέροχο με ανεξάντλητες φωτογραφικές δυνατότητες, απλές και καθαρές.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου η Σαντορίνη είναι γεμάτη από «πολύχρωμα μοτίβα, σχήματα, χρώματα, αφαιρετική φωτογραφία. Η Σαντορίνη είναι ο παράδεισος των φωτογράφων. Πολλοί είναι αυτοί που φωτογραφίζουν και μετά τη δύση του ήλιου, καθώς τα χωριά φωτίζονται όμορφα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και χαρακτηρίζονται από μία ξεχωριστή ομορφιά»
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση μπορείται να διαβάσετε στο : www.dvattika.com/workshop_santorini.html





Ένα συνέδριο…

29 με 31 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού πραγματοποιείται το συνέδριο «Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας 2009»

Το συνέδριο οργανώθηκε από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το συνέδριο θα ασχοληθεί με επίκαιρα, ιδιαίτερου κλινικού ενδιαφέροντος θέματα, όπως : οστεοπόρωση, θεραπεία ρευματικών νοσημάτων με βιολογικούς παράγοντες, συγγενή – κληρονομικά νοσήματα, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, αυτοάνοσες και κληρονομικές μυοπάθειες και νεότερες εξελίξεις στη θεραπευτική των ρευματικών νοσημάτων.
Οι ομιλίες θα γίνουν από πεπειραμένους και καταξιωμένους, παλαιότερους και νεότερους, ρευματολόγους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρίας www.ere.gr/_pdf/EHR_2009 PRELIMINARY PROGRAM_final.pdf
ενώ σχετικά με το πρόγραμμα των εργασιών μπορείτε να καλέσετε το Συνεδριακό Κέντρο Νομικού στο τηλέφωνο 22860 - 23016





Άλλο ενα …

Η 12η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση του Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 5 - 8 Ιουνίου του 2009.

Επίσημος φορέας για την χώρα μας είναι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.) μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης με την Union Europeenne de Medecins Specialistes – European Union of Medical Specialists (UEMS).

Περισσότερες Πληροφορίες: www.hcos.gr




Κι ένα ακόμη…

Το CORE Institute είναι μέλος του Σχολικού Συμβουλίου της Αμερικανικής Ένωσης Θεραπευτών Χειρομάλαξης και αποτελεί εγκεκριμένο από τη Διεθνή Ένωση Δομικής Ολοκλήρωσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το CORE Aegean Retreat 2009 θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνης 7 - 14 Ιουνίου. Ο George και η Patricia Kousaleos, ιδρυτές και διευθυντές του CORE Institute, για ακόμα μία φορά θα φιλοξενήσουν θεραπευτές Χειρομάλαξης σε μία εκπαιδευτική, πολιτιστική και κοινωνική εμπειρία αναζωογώνησης.

Περισσότερες Πληροφορίες στο: www.coreinstitute.com/aegean.html