Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2007

Το συγκρότημα έντεχνης Ελληνικής μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ» πραγματοποιεί απόψε στις 20.00 στην Οία, και συγκεκριμένα στον Αγ. Λάζαρο που βρίσκεται στην είσοδο της κοινότητας, συναυλία Έντεχνης, Λαϊκής, Παραδοσιακής και σύγχρονης Ελληνικής μουσικής σε ένα πρόγραμμα με ποικίλο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει έργα συνθετών που εκπροσωπούν τα παραπάνω είδη, όπως του Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, αλλά και πολλών άλλων σύγχρονων σπουδαίων δημιουργών.
Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο συνθέτη Μάνο Λοϊζο και γίνεται με αφορμή τα 70 χρόνια από την γέννηση του.

Αυριο πραγματοποιείται η τελευταία εκδήλωση του μεγάρου Γκύζη, πρόκειται για συναυλία Τζαζ μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

7 με 23 Σεπτεβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το 29ο διεθνές μουσικό φεστιβάλ της Σαντορίνης υπο την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αθηνάς Καποδίστρια και την στήριξη του Δήμου Θήρας.

«Σε πέντε χρόνια η Σαντορίνη μπορεί να εχει αυτό το λιμάνι» δήλωσε σε χθεσινή του συνέντευξη ο γνωστός λεμενολόγος Γιάννης Δρέττας σχολιάζοντας την μελέτη για την κατασκευή λιμανιού στην Βλυχάδα.

Ένα ΙΧ, 550 ευρώ, 141 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, εργαλεία επεξεργασίας ναρκωτικών καθώς και οι ίδιοι οι δράστες ήταν η συγκομιδή, ύστερα από επιχείρηση της του ΑΤ Θήρας για υπόθεση ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Νάξου.