Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

3 από 2 οι καθημερινές πτήσεις της Ryanair στην Σαντορίνη από τον Απρίλιο

Η Ryanair ανακοίνωσε (10.12) 5 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς: Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο και περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη, ενόψει του σημαντικά ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος της για το 2016.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 περιλαμβάνει σε σύνολο 19 δρομολόγια, συμπεριλαμβάνοντας και τα νέα δρομολόγια προς Βερολίνο και Δουβλίνο, από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον  David O’Brien εμπορικό διευθυντής της Ryanair, η εταιρία το 2016 υπολογίζεται ότι θα διακινήσει 3,4 εκατομμύρια επιβάτες και θα στηρίξει 2.550 παράπλευρες θέσεις εργασίας με έδρα την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «για να γιορτάσουμε το σημαντικά ενισχυμένο δίκτυο μας από την ελληνική πρωτεύουσα, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 9.99€, για ταξίδια τον Ιανουάριο διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17 Δεκεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις χαμηλού κόστους θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com, άμεσα, ώστε να μη χάσουν αυτήν την μοναδική προσφορά».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη και το αντίστροφο είναι το συχνότερο εσωτερικό μετά από αυτό της Αθήνας – Θεσσαλονίκης που από 6 θα αποκτήσει 7 πτήσεις την ημέρα. Η Μύκονος έχει 1 πτήση της εταιρίας την μέρα και η Ρόδος 2.