Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "THE MUSE" στο Μέγαρο Γκύζη (3-8.9)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών,

Διεθνής Μουσικός Διαγωνισμός "The Muse" , για πιάνο, βιολί, τσέλο, πνευστά όργανα και σύνολα μουσικής δωματίου.

Η Διεθνής Καλλιτεχνική Ένωση "Μούσα" διοργανώνει  για 10η συνεχή χρονιά στην Σαντορίνη τον Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό "The Muse", από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι ακροάσεις του διαγωνισμού φιλοξενούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Γκύζη. Ο Διαγωνισμός τυγχάνει μεγάλης επιτυχίας, έχοντας υποδεχτεί περισσότερους από 800 μουσικούς από 71 χώρες και των τεσσάρων ηπείρων και λειτουργεί σαν πλατφόρμα ανακάλυψης νέων ταλέντων και δίνει βήμα στην μελλοντική καλλιτεχνική εξέλιξή τους. Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Θήρας στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες και εύχεται καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.themuse.gr/competition/Rules_Greek.html



Η Διεθνής Καλλιτεχνική Ένωση "Μούσα" διοργανώνει στο Μέγαρο Γκύζη, από Πέμπτη 3 μέχρι Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τον Δέκατο Ετήσιο Μουσικό Διεθνή Διαγωνισμό "The Muse". Το διαγωνιστικό μέρος θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά και νέους σολίστες από Γαλλία, Ελλάδα, Η.Π. Αμερικής, Ισραήλ, Κίνα, Νότια Κορέα, Ουκρανία, Ρωσία, Σινγκαπούρη, να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε πιάνο, βιολί, τσέλο , πνευστά όργανα και σύνολα μουσικής δωματίου.


Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Γκύζη η απονομή των βραβείων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και έπειτα θα ακολουθήσει δεξίωση στο Λαογραφικό Μουσείο Εμμ. Α. Λιγνού.