Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

ανακοίνωση της Π.Ν.Α. για τον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 – ολοκληρώθηκε η μεταφορά του εκλογικού υλικού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ν.Α.,

Σας  γνωρίζουμε ότι η ειδική ιστοσελίδα για τη  μετάδοση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 είναι ο http://www.1730.syzefxis.gov.gr/      και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια του Τμήματος Διαφάνειας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία των προβλεπόμενων από το σύνταγμα διαδικασιών για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Αφίχθη σήμερα (3.7) το μεσημέρι στη Σύρο από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το εκλογικό υλικό που υπολείπονταν για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της προβλεπόμενης διαδικασίας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της προσεχούς Κυριακής.


Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα το απόγευμα θα αφιχθούν στη Σύρο 1 Σινούκ το οποίο θα μεταφέρει το εκλογικό υλικό στη Νάξο, στην Πάρο, στη Μήλο και τη Σαντορίνη, καθώς και 3 ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία θα διακινήσουν το υλικό στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Αύριο το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής το εκλογικό υλικό θα αποσταλεί στην Τήνο και στη Μύκονο.