Δευτέρα, Μαΐου 11, 2015

επιτυχίες για την Santo Wines κατά την διάρκεια προωθητικών πρωτοβουλιών για το κρασί και τα προϊόντα της σε Η.Π.Α. και Καναδά

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του Δ.Σ. της Santo Wines κ. Καφούρου σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τις επιτυχίες της Santo Wines από την παρουσία προϊόντων και εκπροσώπων της στις Η.Π.Α. και τον Καναδά αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της προώθησης κυρίως των κρασιών αλλά και των αγροτικών προϊόντων που παράγει η συνεταιριστική εταιρία και της ενίσχυσης των εμπορικών της σχέσεων με αυτές τις χώρες, αναφέρονται τα εξής :

Για δύο βδομάδες η γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα super markets CENTRAL MARKET προβάλει τα Ελληνικά προιόντα.

Η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα γιορταστική και καλακευτική για την πατρίδα μας, παντού Ελληνικές σημαίες και παραδοσιακές στολές, όλα θυμίζουν ΕΛΛΑΔΑ.

Είμαστε εκεί δίπλα στον απλό αμερικάνο καταναλωτή του μιλάμε για τα κρασιά μας, τα προιόντα μας και τη Σαντορίνη. Αισθανόμαστε πόσο αγάπη και σεβασμό του προκαλούμε, αγοράζει κρασί ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ακόμη και αν δεν είναι φανατικός οινόφιλος. Γρήγορα ξεπουλάμε περιμένουμε τις επόμενες παραγγελίες από την πατρίδα, όμως το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Το κρασί μας αρχίζει και παίρνει τη θέση που του ταιριάζει και αυτή δεν είναι άλλη από την κορυφή.

Η συνταγή είναι μία συνέπεια με την ποιότητα και πολύ πολύ συλλογική δουλειά.


Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτήν την πρωτοβουλία.