Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

νέο Δ.Σ. για τον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας – στις 30.3 οι αρχαιρεσίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Θήρας,

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, διεξήχθησαν σήμερα 28/03/2015, στο κέντρο ψυχαγωγίας ΥΦΕΝ, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου. Εκλέχθηκαν, κατά σειρά, οι κάτωθι:

Διοικητικό Συμβούλιο 1. Νομικός Νικόλαος 2. Συνολάκης Γεώργιος 3. Σιγάλας Αβέρκιος 4. Αλεφραγκής Αντώνιος 5. Διαμαντόπουλος Γεώργιος 6. Λιγνός Δημήτριος 7. Χάλαρης Σταύρος

Την Δευτέρα 30.3 αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την κατανομή των αρμοδιοτήτων στο νέο Δ.Σ. με την ανανέωση της θητείας του κ. Νομικού ως προέδρου να θεωρείται η πλέον πιθανή με δεδομένη και την για μια ακόμη φορά πρωτιά του σε ψήφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου στην εκλογική διαδικασία δείχνει το αντίστοιχο ενδιαφέρον που υπάρχει στα θέματα που αφορούν το εμπόριο και τους επαγγελματίες του νησιού στα ολοένα και νεότερα δεδομένα και τις συγκυρίες της εποχής.


Αντίστοιχο ενδιαφέρον παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στους εμπορικούς συλλόγους ολόκληρης της χώρας, τάση που έχει αποτυπώσει και η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπόρων.