Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

ευχαριστίες για την συμμετοχή στο «9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» στην Μήλο (20-24.6) και απολογισμός δράσεων για την Playland

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Με την παρούσα, εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τη Διοίκηση, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «PLAYLAND»,  για την άψογη και υποδειγματική διοργάνωση και διεξαγωγή του «9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» που έγινε στο πανέμορφο νησί της Μήλου μεταξύ 20 και 24 Ιουνίου 2014.
Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες που αναπτύξατε καθώς και η άψογη συνεργασία που είχαμε, συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης και έδωσαν ουσιαστικό κίνητρο να συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι  σε μια πραγματική γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου.
Με ισχυρή την πεποίθηση ότι με την άριστη διοργάνωση του Τουρνουά, ανεβάσατε τον πήχη κατά πολύ, ευχόμαστε να υπάρξει και στο μέλλον καλή συνεργασία για την αναβάθμιση και πρόοδο του παιδικού ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.
Ενώ, σύμφωνα με τον απολογισμό του με την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου 2013 – 2014 αναφέρεται ότι,                                                       
Το αθλητικό κέντρο “PLAYLAND” και συγκεκριμένα το τμήμα Ποδοσφαίρου, για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, επέλεξε να δώσει το παρόν στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διεξήχθη στο όμορφο νησί της Μήλου στο διάστημα 21-24/6/2014. Ένα τουρνουά που έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων στις Κυκλάδες, που έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει προσφέρει πολλά στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών όσο και σε επίπεδο Συλλόγων.
Πάνω απ΄ όλα όμως έχει γίνει αποδεκτό ως θεσμός κυρίως για την χαρά του παιγνιδιού που προσφέρει στους μικρούς αθλητές, καθώς επίσης και για τις ανεκτίμητες εμπειρίες και εικόνες που αποκομίζουν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους. Εξάλλου ο ανεπίσημος τίτλος του τουρνουά «Η γιορτή του μικρού Ποδοσφαιριστή» επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.
Συγκεκριμένα, η αποστολή αριθμούσε πάνω από 70 άτομα -31 αθλητές-, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του “PLAYLAND” κο ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΑΚΗ και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές των παιδιών κ.κ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΤΣΟΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ καθώς και συνοδούς γονείς.
Αγωνιστικά  το αθλητικό κέντρο “PLAYLAND” συμμετείχε με τρία  αγωνιστικά τμήματα στις κατηγορίες Προτζούνιορ, Τζούνιορ και  Προπαίδες.
Η αγωνιστική τους παρουσία ήταν πάρα πολύ καλή και ενθαρρυντική τόσο για τους υπεύθυνους προπονητές αλλά κυρίως για τα ίδια τα παιδιά. Ήταν η ομάδα που είχε να συναγωνιστεί με αγωνιστικά τμήματα Συλλόγων με πολύχρονη συμμετοχή στα  αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ και πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες. Παρ’ όλα  αυτά έδειξαν μεγάλη αγωνιστική ετοιμότητα και πολλά ψυχικά αποθέματα και γνώρισαν μόλις μια ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας ΑJAX ΣΥΡΟΥ! Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ήταν η πιο ολιγάριθμη αποστολή (11 μόλις  αθλητές σε αγώνες 9χ9) από όλες όσες συμμετείχαν στην κατηγορία.
Σε ότι αφορά την ομάδα των προπαίδων, αναφέρεται ότι,
Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέση στο περυσινό Πανκυκλαδικό Τουρνουά , ήρθε η στιγμή να επιβραβευτούν οι προσπάθειες των παιδιών και να γίνουν οι πρώτοι της κατηγορίας τους στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά στη Μήλο. Ήταν η ομάδα που σαφώς κέρδισε τις εντυπώσεις για την αγωνιστική της εικόνα και για την ποιότητα των αθλητών της αλλά και του συνόλου. Ήταν, τέλος, η ομάδα που απέσπασε τα περισσότερα θετικά σχόλια από όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση  (προπονητές, διαιτητές ,παράγοντες κ.τ.λ.)
Το σημείο που μας κάνει όμως ιδιαίτερα περήφανους και μας συγκινεί πραγματικά, είναι η εικόνα της Ακαδημίας μας στο κομμάτι του ήθους και της συμπεριφοράς των παιδιών , εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Η αναγνώριση, για ακόμη μια φορά, από όλους τους εμπλεκόμενους στο τουρνουά του υψηλού γενικού και αθλητικού ήθους των αθλητών μας και των προπονητών τους, αποτελεί για το Κέντρο μας  την πλήρη επίτευξη όλων των στόχων που έχουμε βάλει και για τους οποίους μοχθούμε καθημερινά εδώ και 14 συναπτά έτη.
Την δημιουργία δηλαδή, εκτός από ικανούς αθλητές, ανθρώπων με χαρακτήρα και ήθος και με προσωπικότητα διαμορφωμένη, μέσω του αθλητισμού, με τέτοιο τρόπο  που θα διασφαλίσει την ομαλή ένταξη στην κοινωνία από τη μια και από την άλλη η πορεία τους στη ζωή θα βασίζεται σε αδιαπραγμάτευτες ηθικές αρχές, συμπεριφορές και νοοτροπίες.
Όλα αυτά  οφείλονται στους καταπληκτικούς προπονητές μας ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤZΟΒΑΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ που ευχαριστούμε δημόσια.

Ευχόμαστε σε όλους  καλό καλοκαίρι, ξέγνοιαστες διακοπές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέβρη!