Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

παρουσίαση του δικτύου ενημέρωσης της Π.Ν.Α. για τον τουρισμό και πολιτισμό (30.6)

Ενημερωτική εκδήλωση και διαβούλευση για τον τελικό σχεδιασμό για το δίκτυο ενημέρωσης  «BTi» που δημιουργεί για τον τουρισμό και πολιτισμό, διοργάνωσε στις 30 Ιουνίου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στην Ρόδο.

Στην παρουσίαση και συζήτηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη, ο Χαράλαμπος Λουκάρας  Αντιπρόεδρος του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο Νίκος Σησαμάκης Σύμβουλος της Μητρόπολης Ρόδου σε θέματα πολιτισμού και θρησκευτικού τουρισμού, ο Γιώργος Κριτσωτάκης Διευθυντής Ένωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Δωδεκανήσου, ο Βαγγέλης Μουστακάκης Γραμματέας του Συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, και η άντα Καραγιάννη αντιπρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Ρόδου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα ενημερωτική πλατφόρμα «BT»,  οι σκοποί, οι δυνατότητες και οι τρόποι λειτουργίας της.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν το «BTi, ένα καινοτόμο σύστημα στοχευμένης ενημέρωσης».

Για πληροφορίες αλλά και προτάσεις σχετικά με την νέα ενημερωτική πλατφόρμα για τον τουρισμό και τον πολιτισμό στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο info@btipnai.gr

 Οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν πληροφοριακό υλικό για το Δίκτυο Ενημέρωσης και να συμμετέχουν στην πιλοτική λειτουργία του μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην προσωρινή φόρμα εγγραφής στην διεύθυνση  : http://goo.gl/8buoj5