Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Ν. Συρμαλένιος – αναφορά στον Υπ. Εργασίας για την αναστολή λειτουργίας των Παραρτημάτων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στις Κυκλάδες - την λειτουργία των τοπικών γραφείων Ο.Α.Ε.Ε Κυκλάδων

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων της 24.06.2014 με αρ. πρωτ.10566 σχετικά με την  αναστολή λειτουργίας των  Παραρτημάτων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στις Κυκλάδες. Το έγγραφο αναφέρει σχετικά ότι « ..Θα θέλαμε να επαναλάβουμε την πάγια θέση του επιμελητηρίου Κυκλάδων ότι είναι αδικαιολόγητη η υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΙΚΑ σε νησιά με έντονη οικονομική δραστηριότητα…»  

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων της 24.06.2014 με αρ. πρωτ.10569 σχετικά με την  λειτουργία τοπικών γραφείων Ο.Α.Ε.Ε στις Κυκλάδες. Το έγγραφο αναφέρει σχετικά ότι « ..Οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της νησιωτικής περιφέρειας των Κυκλάδων, με τα οποία οι κάτοικοι και επαγγελματίες είναι αντιμέτωποι, όπως η μη παροχή υπηρεσιών στην έδρα τους, η ανάγκη για συνεχείς και πολυδάπανες μετακινήσεις σε συνδυασμό με το ζήτημα του ακτοπλοϊκού καθιστούν την καθημερινότητα των νησιωτών όχι απλά δύσκολη, αλλά βασανιστική και εξουθενωτική…»

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.