Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

το πρόγραμμα του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης για το «καλοκαίρι 2014»

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του παρουσίασε την Πέμπτη 26.6 ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι» κατά την διάρκεια εκδήλωσης παρουσία του προέδρου του κ. Ορφανού και του ζωγράφου Χριστόφορου Ασιμή.

Οι φετινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών είναι περισσότερες από κάθε προηγούμενη φορά στην 16χρονη πορεία του Συλλόγου, ξεπερνώντας τις 20.

Η αυλαία του προγράμματος των εκδηλώσεων ανοίγει το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 20.00 με Έκθεση Φωτογραφίας της «Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου Κρήτης» στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 12 Ιουλίου. 





Στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων περιλαμβάνονται οι εξής συναυλίες :

17.7 Βασίλης Σκουλάς
24.7 Μελίνα Ασλανίδου
4.8 Νατάσα Μποφίλιου
14.8 Γιάννης Ζουγανέλη
13.9 Μανώλης Κονταρός

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κι άλλες συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις, όπως μουσικές διαδρομές κρητικών μουσικών σε χωριά της Σαντορίνης, θεατρικές παραστάσεις κ.α. που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες σε συνδιασμό με την καθιερωμένη έκδοση και κυκλοφορία του χρήσιμου οδηγού των εκδηλώσεων του Συλλόγου.


Παράλληλα για το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης συνεργάζεται με την Πρωτοβουλία Νέων Οίας για την διοργάνωση και πραγματοποίηση «πολιτιστικού διήμερου ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία» κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν μουσικές εκδηλώσεις αλλά και ομιλίες.