Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014

κάλεσμα των «ΕΜΕΙΣ» σε απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων, εκλογή νέας Δ.Ε., συζήτηση των σημαντικότερων ζητημάτων που απασχολούν το νησί κ.α. (7.7, 20.30)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Οι εκλογές για τη Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τελείωσαν.
Το “ΕΜΕΙΣ” θέλοντας να ανταποκριθεί στην υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά στην κοινωνία της Σαντορίνης ότι “ήρθε για να μείνει” σας καλεί όλους, εκείνους που πήραν μέρος στη δημιουργία της κίνησης, αλλά και όσους ήταν και παραμένουν κοντά της, κρίνοντας ότι είναι αναγκαία η παρουσία της στα κοινά.
Τα προβλήματα της Τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλα και υπαρκτά και δεν λύνονται μόνο μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εμείς λοιπόν έχουμε ευθύνη ως ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες, να δυναμώσουμε τη Δημοτική παράταξη που δημιουργήσαμε, ώστε να πρωτοστατεί στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων.
Η χρονική στιγμή επιτάσσει έναν απολογισμό της δράσης μας.
Σ’ αυτή τη προσπάθεια θέλουμε την παρουσία, τη συμμετοχή και τη βοήθεια σας, με άποψη και κριτική απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα.
Γιατί σ’ αυτό το δρόμο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε συνοδοιπόρους.

Προτείνουμε η συνάντηση των μελών και φίλων του “ΕΜΕΙΣ” να γίνει στις 7 Ιουλίου του 2014, ημέρα Δευτέρα, στις 20.30 μ.μ. στα γραφεία της κίνησης στον Καρτεράδο, πάνω από το Σ.Μ. του Δεναξά.

Τα προς συζήτηση θέματα είναι:
1) Απολογισμός
2) Εκλογή Διοικούσας Επιτροπής
3) Συζήτηση για το Καταστατικό του “ΕΜΕΙΣ”
4) Περιεχόμενο της δράσης του “ΕΜΕΙΣ” (Νοσοκομείο, σκουπίδια, καθημερινότητα του πολίτη, δρόμος Αεροδρομίου-Οίας, κ.λ.π.)
5) Επεξεργασία των θέσεων του “ΕΜΕΙΣ” σύμφωνα με το πρόγραμμα μας και παρουσίαση τους στη τοπική κοινωνία


ΕΚΛΟΓΙΚΗ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΤΟΥ   “ΕΜΕΙΣ” -  Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Θηραίων Πολιτών