Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2014

Ε.Ξ.Σ. – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την δωρεάν διάθεση δωματίων (4-5-6.7)

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με την πρωτοβουλία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. να διοργανώσει  «φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ» τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την λειτουργία και τις ανάγκες του « δημοτικού κοινωνικού φαρμακείου Σαντορίνης».

Για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης, υπάρχει η ανάγκη για την δωρεάν παροχή 12 δίκλινων δωματίων και 1 τρίκλινου το διάστημα 4-5-6.7.2014 (3 διανυκτερεύσεις).

Τα δωμάτια δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο, κατά συνέπεια οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι μπορούν να δηλώνουν την δυνατότητά για την παροχή δωματίων ή δωματίου του ξενοδοχείου τους, αυτόνομα, στην γραμματεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την γραμματεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. στο 22860 24828 και στο mail  dappossantorini@gmail.com

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την πρωτοβουλία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.  καθώς και την πρόσκληση ενδιαφέροντος που προώθησε στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ,

O Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και ο Δήμος Θήρας με ιδιαίτερο σεβασμό στον αθλητισμό , με ευθύνη  και δημιουργική διάθεση ενημερώνει τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  ότι υπάρχει ανάγκη φιλοξενίας των  βετεράνων καλαθοσφαιριστών της  Ελλάδος  οι οποίοι έρχονται στην Σαντορίνη στις 4-5-6 Ιουλίου για να διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας όπου τα έσοδα του  θα διατεθούν στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο Θήρας.  

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας θα βρίσκονται μεγάλα ονόματα του παρελθόντος όπως ο Ιωαννίδης, Γαλακτερός , Μπουντούρης, Πρέλεβιτς , Γιαννούλης , Σιγάλας , Ρετζιάς , Λιαδέλης , Κακιούσης, Κωνσταντινίδης, Κορωνιός, Κόρφας, Μπαλογιάννης, Οικονόμου, Καλαϊτζής, Σουλης, Χριστοδούλου, Σιούτης, Ντικούδης, Χρυσανθόπουλος και άλλοι.


Οι ανάγκες σε δωμάτια είναι 12 δίκλινα δωμάτια και 1 τρίκλινο και δεν απαιτείται να φιλοξενηθούν σε ένα ξενοδοχείο αλλά οπουδήποτε είναι δυνατόν. Ευελπιστούμε για την ενεργή συμβολή σας με την δωρεάν φιλοξενία των σπουδαίων αυτών αθλητών  και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημα μας ώστε να βρεθείτε παρόντες και συμμέτοχοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, προβάλλοντας το νησί μας για μια ακόμη φορά στο Πανελλήνιο.