Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

πρόσληψη ενός (1) ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τον Θησέα, με έδρα δράσης την Σαντορίνη

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, από το χώρο των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, προκειμένου να στελεχώσει το Κέντρο Πρόληψης, στη Σαντορίνη. Η πρόσληψη θα γίνει από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ TΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Το άτομο που θα προσληφθεί θα εργάζεται στη Σαντορίνη καλύπτοντας κατά κύριο λόγο τις ανάγκες του νησιού σε ζητήματα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας. Επιπλέον θα πραγματοποιεί επισκέψεις για παρεμβάσεις σε κοντινά νησιά της Σαντορίνης.

Ο Δήμος Θήρας συμμετέχει στην κάλυψη της μισθοδοσίας του στελέχους ενώ θα παραχωρήσει χώρο, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Πρόληψης.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, θα δώσουν συνέντευξη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στους ιδίους.  Στη συνέχεια η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή που έχει οριστεί από το Δ.Σ. του Κέντρου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνεται ταχυδρομικώς έως 20 Νοεμβρίου 2013 στη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», Καποδιστρίου 22, Ερμούπολη Σύρου, Τ.Κ. 841 00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22810 85149.
Η προκήρυξη διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: http://thiseaskyklades.gr/?p=1251