Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

η trivago βραβεύει τη Σαντορίνη

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σε συνεργασία με την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο, www.trivago.gr , σας καλούν να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με αφορμή την βράβευση της Σαντορίνης ως τον «δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου για το 2013», το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στη Μεσαριά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

Στο κείμενο που ακολουθεί σας ενημερώνουμε σχετικά με την πρόσκληση, τους διοργανωτές και το περιεχόμενό της.

Η παρακολούθησε και συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο, www.trivago.gr σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, με αφορμή την βράβευση του νησιού ως τον «δημοφιλέστερο προορισμό της Μεσογείου για το 2013», διοργανώνουν σεμινάριο με τίτλο «trivago – Διαδικτυακό εργαλείο για ξενοδόχους».

Η βράβευση και το  σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 05 Οκτώβριου 2013 και ώρα 16:00 στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στη Μεσαριά. 


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:

15:30 - 16:00   Προσέλευση
16:00 - 16:10   Χαιρετισμοί

16:10 - 16:30      Εισηγήτρια: Χαρά Γεωργιάδου, Country Developer - Mediterranean Markets trivago
Θέμα : «Η συμβολή του Online Marketing στην απόδοση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»

16:30 - 16:50      Εισηγήτρια: Χριστίνα Λένη, Public Relations trivago Greece and Cyprus
Θέμα : «Public Relations και Media. Πως η trivago σας βοηθά να προβληθείτε στα Διεθνή και Ελληνικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας»

16:50 - 17:10    Coffee Break

17:10 - 17:30      Εισηγητής: Ιωάννης Γιαννάτος, Internet Business Developer – Panadvert
Θέμα : «Η επιρροή των social media στις online κρατήσεις»  

17:30 - 18:20      Εισηγητής: Αναστάσιος Κύρτσης, Ηotel Relations trivago Greece and Cyprus
Θέμα : «Υπηρεσία trivago Hotelier – Διαχειριστείτε τη διαδικτυακή σας φήμη και αυξήστε τις κρατήσεις σας»  

18:20 - 18:40   Ερωτήσεις – συζήτηση

18:40 - 19:00   Βράβευση Δήμου Θήρας, Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων «Ατλαντίδα»

Για να δηλώσετε ηλεκτρονικά την συμμετοχή σας στην εκδήλωση μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ :


Ο δημοφιλέστερος προορισμός της Μεσογείου για το 2013, αποχαιρετά ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και βραβεύεται από τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο www.trivago.gr

Οι χρήστες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Σαντορίνη και την κατέταξαν ως τον νούμερο ένα προορισμό στις προτιμήσεις τους για διακοπές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα απονεμηθεί στο δήμαρχο του νησιού, στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και στο σωματείο  τουριστικών καταλυμάτων «Ατλαντίδα» το βραβείο του «δημοφιλέστερου προορισμού της Μεσογείου 2013».

Πάντα πιστή στις αρχές λειτουργίας της και με κύριο μέλημα την καλύτερη ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη διαδικτυακή τους φήμη και κατά επέκταση τις κρατήσεις τους, η www.trivago.gr ταξιδεύει στη Σαντορίνη και παραδίδει τα κλειδιά των διαδικτυακών πυλών της επιτυχίας, στους ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων στο δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας.

Του σεμιναρίου θα ηγηθεί  η Country Developer της ελληνικής πλατφόρμας της trivago κ. Χαρά Γεωργιάδου, η οποία θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη και δύναμη του Διαδικτύου τα τελευταία χρόνια στο χώρο του τουρισμού και πως μπορούν οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και καταλυμάτων χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας το.

Ο  υπεύθυνος του τμήματος Hotel Relations της ελληνικής πλατφόρμας, κ. Αναστάσιος Κύρτσης, θα παρουσιάσει όλες τις δωρεάν διαθέσιμες υπηρεσίες της trivago και θα υποδείξει τρόπους χρησιμοποίησης τους προς όφελος των ιδιοκτητών. Πως μπορώ να διαχειριστώ το προφίλ μου; Πως θα επιτύχω περισσότερες κρατήσεις; Πως θα αυξήσω τη διαδικτυακή μου φήμη και πως μπορεί αυτό να με βοηθήσει; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν στο σεμινάριο της 5ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για την Ελλάδα κα. Χριστίνα Λένη, θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ξενοδόχοι να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Πως βοηθάει η συμμετοχή του ξενοδοχείου μου σε ένα δελτίο τύπου; Γιατί είναι καλό να ακολουθώ στα social media την trivago; Πως μπορώ να συνεργαστώ με την trivago για ακόμα καλύτερη προβολή; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στο σεμινάριο της trivago.

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Γιαννάτος, Internet Business Developer της εταιρίας Panadvert, που θα μιλήσει με θέμα : «Η επιρροή των social media στις online κρατήσεις».

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης.
 Η trivago είναι  ένα online metasearch που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
Η trivago προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες.
45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση.
Η trivagoGmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 διεθνείς πλατφόρμες.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της τις επόμενες ημέρες η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης θα ενημερώσει για το πλήρες και ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης.