Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

σωματείο τουριστικών επιχειρήσεων νότιας Σαντορίνης : διοργάνωση σεμιναρίου από την booking.com

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου,

Τις τελευταίες μέρες ήρθαμε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Booking.com και μιλήσαμε μαζί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, και από κοινού αποφασίσαμε ότι θα συνεργαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατεύθυνση για να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες.

Κατόπιν αποφασίσαμε να κάνουμε μια συνάντηση-σεμινάριο όπου οι βασικοί Account Managers της περιοχής Χριστίνα Μυλωνά και Κώστας Ψαρράς καθώς επίσης κι ο υπεύθυνος της ομάδας των Κυκλάδων Γιάννης Ζαφειρόπουλος θα ενημερώσουν εσάς, τους συνεργαζόμενους επιχειρηματίες και μέλη μας, για τον τρόπο λειτουργίας της Booking.com και τους τρόπος καλυτέρευσης της εικόνας των καταλυμάτων σας στη μηχανή αναζήτησης.

Αναλυτικά θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

Πώς να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα σας έχοντας διαθέσιμες τις σωστές προσφορές.
Πως να διαμορφώσετε τις τιμές σας ανάλογα με την ζήτηση και την περίοδο.
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον πελάτη που κλείνει μέσω της Booking.com ώστε να επιλέξει το κατάλυμα της διαμονής του
Πως να χρησιμοποιείτε το σύστημα της Booking.com
Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  είναι να είστε μέλη του σωματείου μας μέχρι και την ημέρα πραγματοποίησης της ημερίδας, αλλά και συνεργαζόμενα καταλύματα της Booking.com

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 15/10/2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Εμπορείο  στις 17:00 και θα έχει μέγιστη συμμετοχή 65 ατόμων. Για αυτό το λόγο παρακαλείστε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής άμεσα γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής δεχόμαστε ηλεκτρονικά  στο info@southsantorini.com και 2286082993 (09:00-14:00)  όπου θα μας στείλετε το όνομα του συμμετέχοντα (ή τα ονόματα αν συμμετέχουν παραπάνω από ένας), το όνομα του καταλύματος και ένα κινητό τηλέφωνο.