Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της θεατρικής παράστασης «Πήτερ Πάν»

Με μεγάλη επιτυχία και με γεμάτη θεατές και στις τρείς εκδηλώσεις την αίθουσα του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι, πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις του παραμυθιού «Πήτερ Πάν» του J.M.Barrie του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης (Θ.Ε.Σ.) με την συμμετοχή των μαθητών του, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Την θεατρική παράσταση «Πήτερ Πάν» του J.M.Barrie παρουσίασε η παιδική και εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης (Θ.Ε.Σ.) υπό την διδασκαλία και την σκηνοθετική επιμέλεια της ηθοποιού και σκηνοθέτη, υπεύθυνής της, κ. Στέλλας Καραμπεροπούλου.
Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12-13-14 και Ιουλίου στις 20.30 στον θόλο του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης, με δεκάδες παιδιά και εφήβους στο δυναμικό του, έχει την έδρα του σε χώρο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Σαντορίνης, όπου και πραγματοποιούνται τα μαθήματά του.

Οι εγγραφές ξεκινούν κάθε Σεπτέμβρη, με την έναρξη της κάθε νέας σχολικής περιόδου και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης την οποία παρουσιάζουν οι μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου.
Στο Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης πραγματοποιούνται μαθήματα θεάτρου και υποκριτικής για ενήλικες.

Υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της κ. Καραμπεροπούλου έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στην Σαντορίνη περισσότερες από 15 θεατρικές παραστάσεις με την συμμετοχή παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.