Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

μια πραγματικά ωραία βραδιά από το "Aressana life"

Μια πολύ ωραία βραδιά έζησαν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ξενοδοχείου Aressana στα Φηρά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο "Aressana life" που διοργανώνει αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι.

Η όμορφη εκδήλωση επιμελήθηκε και διοργανώθηκε από τις επικεφαλής της πολυμελούς οικογένειας Μενδρινού, κυρίες Μόσχα και Ευαγγελία, οι οποίες είχαν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να ικανοποιήσουν τα γευστικά και μουσικά γούστα των καλεσμένων τους, των μελών της οικογένειάς τους και των προσκεκλημένων φίλων τους.

Η όλη εκδήλωση "Aressana life" ήταν εμπνευσμένη και βασισμένη στις μουσικές και τις εικόνες της Ελλάδας των δεκαετιών του 1960 και του 1970, συνδυάζοντας επιτυχημένα γνωστά και δημοφιλή τραγούδια της εποχής, με πλάνα και αποσπάσματα από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της ίδιας περιόδου, που προβάλλονταν κατά την διάρκεια της όλης εκδήλωσης. 

Η επιλογή και ερμηνεία των τραγουδιών έγιναν από την Μαρίνα Δημητρίου, ερμηνεύτρια με μεγάλη εμπειρία και γνώση σε αυτό το είδος των τραγουδιών, και τον Γιώργο Πανταλό, πιανίστα, με σημαντικές συνεργασίες στην διαδρομή του στον χώρο.

Η μουσική παράσταση είχε τίτλο “sweet life – γλυκιά ζωή, μια φωνή – ένα πιάνο”
ο οποίος “σηματοδότησε” και ταίριαζε απόλυτα με το όλο σκεπτικό και περιεχόμενο της εκδήλωσης..

Η όμορφη βραδιά περιελάμβανε επίσης ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μενού 5 πιάτων, βασισμένο σε υλικά από την τοπική κουζίνα του νησιού, νόστιμα μαγειρεμένα και συνδυασμένα μεταξύ τους, και σερβιρισμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και διάθεση περιποίησης προς τους προσκεκλημένους.
Το κρασί που ομόρφυνε κι αυτό από την πλευρά του την βραδιά και την ατμόσφαιρά της, ήταν το Ασύρτικο του 2012 της Santo Wines.

“Ψυχές” τις βραδιάς τέλος, δεν ήταν άλλες από τις φιλόξενες και περιποιητικές, κυρίες Μόσχα και Ευαγγελία Μενδρινού, οι οποίες κυριολεκτικά έδωσαν μαθήματα σωστής και εγκάρδιας φιλοξενίας στους φίλους και προσκεκλημένους τους..