Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

πρόσκληση του Δήμου Θήρας για την δημιουργία φωτογραφικού αρχείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, συγκεντρώνει υλικό για τις ανάγκες του “2013 ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” και ει δυνατόν για μελλοντική χρήση για τη γενικότερη τουριστική προβολή της Σαντορίνης.
Στο υλικό αυτό συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες που αφορούν στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Σαντορίνης, στα τοπικά αγροτικά προϊόντα και στην τοπική γαστρονομία.
Η συλλογή του υλικού έχει ήδη ξεκινήσει με την ευγενική συμμετοχή αρκετών φωτογράφων και ελπίζουμε να εμπλουτιστεί με τις εξαιρετικές φωτογραφίες, που όπως είναι γνωστό, υπάρχουν στο αρχείο κάθε επαγγελματία φωτογράφου που δραστηριοποιείται στο νησί μας.
Παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα για δωρεάν παραχώρηση έως 10 σχετικών φωτογραφιών, οι οποίες θα αποσταλούν μέσω του www.wetransfer.com στο email:santorini2013@1353.syzefxis.gov.gr 
Οι φωτογραφίες παρακαλούμε να διατεθούν σε υψηλή ανάλυση ώστε να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν και σε έντυπη μορφή.
Οι φωτογραφίες προορίζονται για ελεύθερη χρήση από το Δήμο Θήρας και τις Επιχειρήσεις του και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αναφέρεται ο δημιουργός, σε κάθε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

Για το Δήμο Θήρας, Αγγελική Γεωργαντοπούλου

Τηλ. 2286360600, 2286360183, 2286360109