Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό(2.12) δεύτερο ανταλλακτικό παζάρι στην Σαντορίνη

 Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου καθ’όλη την διάρκεια του παζαριού ήταν το χαρακτηριστικό της φετινής δεύτερης διοργάνωσής του από την ομάδα “Θηραίων Δράσεις”.
Το παζάρι πραγματοποιήθηκε στην αυλή του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης χθές Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ενώ τα πολλά είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε οικογένειες στην Σαντορίνη και την Θηρασιά ενώ θα σταλούν και σε συλλόγους με ανάλογη δράση στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όσοι πολίτες γνωρίζουν οικογένειες που ζουν στο νησί και που θα μπορούσαν να επωφεληθούν και να καλύψουν κάποιες ανάγκες τους από τα είδη που συγκεντρώθηκαν (ρούχα, τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια κ.α.) μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την ομάδα “Θηραίων Δράσεις”, ώστε να συζητήσουν μεταξύ τους και να προχωρήσουν στην κοινή δράση τους.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του παζαριού, θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό και θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των νεφροπαθών της Σαντορίνης.
Με την ολοκλήρωση του παζαριού, και με πρωτοβουλία των δύο αθλητικών συλλόγων του νησιού, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Πανθηραικού και του Α.Ο. Θήρας, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τους νεφροπαθείς του νησιού.