Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

δήμαρχος Σαντορίνης – μήνυμα για τις Πανελλήνιες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Σαντορίνης σχετικά με τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ,

Με μεγάλη χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία σας αποτελεί παράδειγμα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές και τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες τους, συμμετέχοντας με αγάπη και αγωνία στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όσους προσπάθησαν, έδωσαν τον αγώνα τους, αλλά δεν πέτυχαν. Υπάρχει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι να την αδράξουμε.
Με αφορμή την επιτυχία των παιδιών της Σαντορίνης μας, θέλω να υπογραμμίσω ότι ο Δήμος Θήρας παρά τις δύσκολες συγκυρίες, έχει ως προτεραιότητα την βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών εκείνων, οι οποίες θα διασφαλίσουν στα παιδιά μας και στις οικογένειες τους ένα καλύτερο αύριο.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία. Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα καταφέρετε να ωριμάσετε ως προσωπικότητες, να καλλιεργήσετε τις δεξιότητές σας και να προσφέρετε στον τόπο μας, που τόσο πολύ σας έχει ανάγκη.