Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2012

"οι βάτραχοι" στο Οινοποιείο Μπουτάρη

Aπόψε στις 21.00 στον "θόλο" του Οινοποιείου Μπουτάρη θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "οι βάτραχοι" σε σκηνοθεσία και επιμέλεια της Στέλλας Καραμπεροπούλου και του "Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης" με την συμμετοχή παιδιών της Σαντορίνης, μαθητών του εργαστηρίου.
Η παράσταση διαρκεί μία ώρα, συνολικά θα πραγματοποιηθούν 3 παραστάσεις, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 6-7 και 8 Ιουλίου και η τιμή της εισόδου είναι στα 6 ευρώ.

Σχετικά με την παράσταση οι συντελεστές της μας ενημερώνουν οτι,

Η αδυσώπητη μάγισσα Τιβιουάξ μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε βατράχους!!!!
Άραγε θα καταφέρει ο θεός του θεάτρου Διόνυσος να ξαναφέρει στη ζωή έναν από τους μεγάλους ποιητές και να σώσει τους ανθρώπους από τα μάγια της; Θα καταφέρουν οι άνθρωποι να ξαναβρούν τη χαμένη τους πνευματικότητα; Την απάντηση θα μας δώσει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ στην κωμωδία ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ.

Από την πένα του Αριστοφάνη σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου και σκηνοθεσία Στέλλας Καραμπεροπούλου.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης από το 2006 που δημιουργήθηκε από την κυρία Στέλλα Καραμπεροπούλου σε συνεργασία με τον σύλλογο Κρητών "Το Αρκάδι" έχει αγκαλιαστεί από παιδιά και ενήλικες που διψούν για εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, μόρφωσης και αγωγής.
Οι παραστάσεις που μας παρουσίασε: Παραμυθιάδα, Μικρός Πρίγκιπας, Ωραία Κοιμωμένη, Μουσικοχώρα, Γάτες, 8 Γυναίκες Κατηγορούνται, Θαλασσινό Τριφύλλι, Όρνιθες, Τζιτζιμιτζιχοτζιριά, Οι Ερωτευμένοι,  έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό της Σαντορίνης.